SPRANCENE POWDER OMBRE SI AQUARELL LIPS

Adaugat in categoria Eveniment
Actualizat

MASTERCLASS DERMOPIGMENTARE IN BAIA MARE   Municipiul Baia Mare va fi in perioada 13-14 martie 2020 gazda unui masterclass de nivel inalt sustinut de binecunoscuta experta in dermopigmentare Andreea Bila. Cu o experienta de peste 17 ani, peste 20.000 de lucrari realizate si peste 100 de cursanti, Andreea Bila este trainer international, congres speaker, un adevarat expert in domeniul frumusetii care se dedica educarii pasionatelor de beauty care vor sa se perfectioneze in diferite tehnici, in cazul de fata dermopigmentarea.

Recent intoarsa de la Moscova, unde a vorbit si a facut demonstratii live in fata unui public de 160 de specialisti, fiind numita artist global 2020, Andreea Bila vine in Baia Mare sa impartaseasca experienta ei, sa ghideze si alte artiste in domeniul de micropigmentare si beauty sa devina dermopigmentiste de exceptie.

Masterclassul sustinut de Andreea Bila este destinat dermopigmentistilor si celor care doresc sa devina cei mai buni in aceasta industrie. Intr-un interviu acordat www.actualmm.ro, cel mai citit site de stiri din Maramures, Andreea Bila spune ca obiectivul trainingului este perfectionarea in serviciile pe care expertele le ofera in machiajul semipermanent.

"Obiectivul acestui masterclass este sa te perfectionezi in serviciile pe care le oferi. Cursul este adaptat la nevoile tale si la abilitatile deja insusite, oferind cel mai inalt nivel de profesionalism. Ce vei obtine de la acest curs? In primul rand incredere in propriile maini si stapanirea tehnicilor de ultima generatie. Cele doua zile de training sunt interactive si cei care va inscrieti si veti participa, veti primi raspunsuri la toate intrebarile. Va astept cu drag sa ne cunoastem!", transmite Andreea Bila baimarencelor experte din domeniul frumusetii.

Cum participi si alte informatii utile

  • Inscrie-te printr-un email la adresa: andreea@pmuacademy.ro sau trimite un mesaj pe whatsapp la nr.: 0722 417 059
  • Cursul va avea loc la Baia Mare, in data de 13-14. Martie 2020
  • Inscrie-te acum EARLY BIRD! Pana in data de 20 februarie 2020 la cele 2 zile de curs si beneficiezi de o reducere de 15%
  • Cursul are o durata de 2 zile cu demonstratii live si multa practica

Ziua 1: PIGMENTARE SPRANCENE- POWDER OMBRE

Ziua 2: PIGMENTARE BUZE- AQUARELL LIPS

Cursantii vor primi diploma de participare, suport de curs si acces pe grupul de Whatsapp.

ActualMM

Handbalistii de la Minaur si-au luat revansa pentru eliminarea din cupa si au invins la Bacau
Citeste
Femeie lovita de autobuz in statie
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.