Sportivii de la gold stars baia mare, 10 medalii la campionatele internationale masters din ungaria

Sportivii Gold Stars Baia Mare au reusit sa se impuna la Campionatele Internationale Masters, desfasurate in localitatea Hodmezovasarhelyi din Ungaria. La start s-au aliniat peste 300 de concurenti, unii dintre ei fiind campioni mondiali. Nivelul competitiei a fost ridicat insa inotatorii clubului baimarean au urcat pe podium si de aceasta data. Stafeta masculina compusa din Sorin Octavian Stoica, Liviu Bursuc, Istvan Hitter si Bogdan Nicule, ultimul de la Aqua 07 Cluj, a cucerit medalia de aur in proba de 4×50 m mixt, precum si locul III in proba de 4×50 m liber.

De asemenea, Delia Ana Kovacs, categoria 40-44 de ani, a cucerit 5 medalii, una de aur in proba de 400 m liber, 2 medalii de argint in probele de 200 m mixt si 400 m mixt, precum si doua medalii de bronz in probele de 100 m spate si 50 m spate.
Stoica Sorin Octavian, categoria 35-39 de ani, si-a imbogatit palmaresul cu alte doua medalii, argint la proba de 200 m liber, bronz in proba de 100 m liber. Liviu Bursuc, categoria 25 – 29 de ani, argint in proba de 100 m fluture.

"A fost o competitie foarte bine organizata. Ungaria este o tara care arata ca pune un accent deosebit pe sport, in special pe inot. Asa se face ca pregateste inotatori care ajung campioni mondiali. Ne bucuram ca si de aceasta data noi am reusit sa arboram steagul Romaniei pe cea mai inalta treapta a podiumului si sa demonstram ca se poate. Toti membrii Clubului Gold Stars Baia Mare sunt mandri ca reprezinta cu cinste Romania la campionatele internationale", a punctat Delia Ana Kovacs, vicepresedinta Clubului Gold Stars Baia Mare.

In ce conditii ar putea primi pensionarii bonuri de masa
Citeste
Platforma web pentru copiii cu probleme de greutate
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.