Sport team baia mare – old boys as independenta baia mare 7-2

Meciul dintre Sport Team Baia Mare si Old boys AS Independenta Baia Mare s-a disputat pe terenul din Satu Nou de Sus, vineri, 27.09.2019, fiind revansa la cel din 12.04.2019, cand cei de la Sport Team s-au impus cu 4-1.

Prima repriza a fost echilibrata, ambele echipe au irosit mai multe ocazii de a marca.

Scorul este deschis de cei de la Sport Team, prin Ciprian Coste, care suteaza de la marginea careului de 16 m., printre aparatorii echipei gazda.

In min 32, gazdele majoreaza scorul la 2-0, autor Rares Pop-Popescu, acesta dribleaza trei aparatori in interiorul suprafetei de pedeapsa, si suteaza "sec" in dreapta portarului Edy Velker.

Pana la pauza, gazdele isi maresc avantajul la 3-1, prin Gavrila Alin, care dupa mai multe driblinguri la fundasul stanga a celor de la Independenta, suteaza in coltul lung a portii aparate de Edy Velker.

Repriza a doua s-a disputat mai mult la poarta oaspetilor, carora cei de la Sport Team le-au inscris patru goluri, prin Bogdan Birle, Marius Hindli, Daniel Gheighis si Sorin Bozantan, De remarcat ca echipa Independenta marcheaza un gol deosebit, in min. 70, prin mijlocasul Mario Bela, care suteaza de la aprox. 35-40 m., direct in vinclul portii aparate de Edy Costin.

Astfel, jocul se incheie cu scorul de 7-2, in favoarea echipei Sport Team, mai experimentata si cu mai multi jucatori in lot, echipa Independenta Baia Mare fiind la inceput de drum intre echipele de veterani din Baia Mare, avand un lot redus de jucatori si doar cateva jocuri la activ.

Arbitrajul a fost asigurat de Sergiu Lucaciu, Andrea Maries si Raul Pteanc.

Echipe
Sport Team: Edy Costin, Florin Frent, Dorin Avram, Vasile Terec, Cristian Magurean, Marius Cardos, Ionut Simon, Marius Hindli, Gheorghe Mateias, Rares Pop-Popescu, Ciprian Coste, Daniel Gheighis, Alin Gavrila, Cristian Barbos, Sorin Bozantan si Bogdan Birle.Antrenor Ioan Marchis.

Indelendenta: Edy Velker, Bogdan Pop, Raul Florin Ianos, Mario Bela, Gabriel Busecan, Florin Ianos, Sorin Macarie, Dan Spatar, Nicolae Ciociu, Florin Rus, Cristian Talos, Andrei Cioran si Ovidiu Marc. Antrenor Florin Ianos.

Urmatorul meci pentru Sport Team se va disputa sambata, 05.10.2019, pe terenul din Sasar, cu Old boys Frontiera Curtici, judetul Arad.

Rugaciune pentru studentii Centrului Universitar Nord din Baia Mare
Citeste
Un tanar a distrus cu masina un gard si a accidentat doua fetite aflate in curte
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.