Sport team baia mare – neighbors team baia mare 3-3

Joi, 30 mai, pe terenul din Baia Sprie, echipa de fotbal Sport Team a intalnit noua echipa de old boys, Neighbors Team Baia Mare, echipa infiintata la initiativa lui Flaviu Frisan, care in prezent se ocupa de echipa de Liga a V-a, Dinamic Grosi si care doreste sa dispute cat mai multe meciuri la nivelul echipelor de old boys.

Meciul de joi a fost disputat si totodata echilibrat, cu un plus in prima repriza, pentru echipa Sport Team, care in min. 30 conducea cu 2-0, prin golurile marcate de Marius Hindli si Cristian Barbos, dupa o pasa in adancime primita tot de la Marius Hindli.


Pana la finalul primei reprize cei de la Neighbors Team reusesc sa reduca scorul la 2-1, prin cel mai "titrat" jucator al acestora, Liviu Zoldi. Acesta a driblat patru jucatori de la gazde si apoi a sutat de la aprox. 16 m., in dreapta portarului Edy Costin.

Repriza a doua ii are mai activi in teren pe cei de la Neighbors, care reusesc doua goluri in min. 55 si 76, prin Cristian Bora si Bogdan Roman, preluand conducerea pe tabela de marcaj .

Vazandu-se condusi, cei de la Sport Team, incearca egalarea, ratand mai multe ocazii, insa portarul oaspetilor Sergiu Man, a fost de fiecare data "la post".

In min. 86, gazdele reusesc sa inscrie pentru , prin Marian Sabadas. Acesta primeste pe partea dreapta, o pasa excelenta de la Bogdan Birle, patrunde spre suprafata de pedeapsa si suteaza puternic in stanga portarului Sergiu Man.

Dupa modul de desfasurare a meciului, rezultatul este echitabil, echipa Sport Team urandu-le succes celor de la Neighbors Team sa dainuie cat mai mult in fotbalul old boys din Baia Mare, sau judet.

Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bela, David Cot si Gabriel Pante.

Echipe

Sport Team: Edy Costin, Florin Frent, Gheorghe Mateas, Vasile Terec, Marius Cardos, Cristian Barbos, Daniel Gheighis, Ionut Pop, Mario Bela, Daniel Luputi, Marius Hindli, Marian Sabadas, Bogdan Birle, Bogdan Trif, Sorin Bozantan, Alin Gavrila, Ionut Simon si Ciprian Coste. Antrenor Ioan Marchis.

Neighbors: Sergiu Man, Cornel Popa, Radu Bila, Raul Chira, Adrian Dan, Liviu Zoldi, Cristian Bora, Ion Jurle, Mihai Pop, Florin Lazar, Bogdan Roman, Flaviu Frisan, Cristian Muresan si Romeo Roman.Antrenor Flaviu Frisan.

Romanii primesc, de la 1 iunie, drept de libera circulatie in cea mai bogata tara din afara UE
Citeste
Fostul presedinte Ion Iliescu ramane internat la Spitalul Elias din Capitala
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.