Sport team baia mare – asco cf baia mare 4-2

Meciul dintre Sport Team Baia MARE si ASCO CF Baia Mare s-a desfasurat joi, 17.10.2019, pe terenul din Satu Nou de Sus si a fost revansa la cel disputat intre cele doua echipe in 13.09.2019, cand cei de la ASCO au invins cu 4-3.
De data aceasta, cei care au controlat jocul, in special in prima repriza, au fost cei de la Sport Team, care deschid scorul in min. 8, prin Bogdan Birle, iar in min. 20, il majoreaza prin Sergiu Fagi, in urma unei lovituri de la 11 m

In min. 25, cei de la ASCO reduc din handicap, in urma unei lovituri libere executate peste apararea gazdelor, iar jucatorul Dan Pop preia balonul si-l invinge pe Darius Mihut

In repriza secunda, jocul se echilibreaza, oaspeti joaca mai pragmatic si in min. 78 reusesc sa reduca scorul la 4-2, in urma unei lovituri de la 11 m, acordata de arbitrul Alexandru Bela, scor cu care se incheie partida. Marcator Aurel Azoitei.

Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bela, Andrea Maries si Raul Cormos.

Echipele:

Sport Team: Darius Mihut, Florin Frent, Dorin Avram, Gheorghe Mateas, Virgil Ratiu, Ionut Simon, Daniel Chendrean, Cristian Magurean, Cristian Barbos, Sergiu Fagi, Rares Pop-Popescu, Marius Hindli, Ciprian Coste, Daniel Luputi, Florin Florea, Alin Gavrila, Vasile Terec si Bogdan Birle.

Antrenor Ioan Marchis.

ASCO CF: Gabriel Grosan, Cosmin Somcutean, Marian Mihaila, Radu Magurean, Dan Pop, Catalin Marinca, Vasile Maris, Aurel Azoitei, Alin Petrus, Ciprian Chelement, Claudiu Perse, Calin Chira, Vasile Pop si Mircea Bogdan. Antrenor Aurel Azoitei.

Urmatorul meci pentru Sport Team este revansa cu cei de la Neighbors Team Baia Mare, care in meciul din 29.08.2019 i-au invins cu 6-5.

Femeie de 75 de ani, transportata de urgenta la institutul inimii
Citeste
Parintii politistului mort isi striga revolta
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.