Sport team baia mare – asco cf baia mare 3-4

Meciul dintre Sport Team Baia Mare si ASCO CF Baia Mare s-a desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute, pe terenul din satul Sasar.


Prima repriza a fost dominata in totalitate de echipa Sport Team, care a marcat de doua ori, prin Cristian Barbos, in urma unui contraatac pe partea stanga a directiei de atac, si prin Rares Pop-Popescu, dintr-o lovitura libera de la aproximativ 18 m.
Partea a doua a meciului a fost mai echilibrata, oaspetii reusind sa reduca din handicap, prin Radu Pop, , insa cei de la Sport Team reactioneaza prompt si in min. 68 isi maresc avantajul la 3-1, gol inscris de acelasi Cristian Barbos.
La acest scor, echipa gazda, in loc sa-si protejeze rezultatul, incearca sa-si mareasca avantajul pe tabela de marcaj, insa ratarile nenumarate si portarul Gabriel Grosan, de la ASCO CF, in mare forma, au facut ca echipa acestuia din urma sa foloseasca contraatacul si pana la finalul jocului sa reuseasca sa marcheze trei goluri consecutive prin Radu Pop de doua ori si Catalin Marinca. Astfel, meciul se incheie cu scorul de 4-3, in favoarea oaspetilor.
De mentionat ca, in min. 90, cei de la Sport Team au trecut pe langa egalare, ratand o lovitura de la 11 m.


Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bela, Andrea Maries si Raul Pteanc.
Echipe
Sport Team: Darius Mihut, Marius Cardos, Vasile Terec, Cristian Magurean, Gheorghe Mateias, Dorin Avram, Ciprian Coste, Florin Florea, Sergiu Fagi, Rares Pop-Popescu, Ionut Buhai, Daniel Gheighis, Marius Hindli, Cristian Barbos, Bogdan Birle si Daniel Luputi. Antrenor Ioan Marchis.
ASCO CF: Gabriel Grosan, Adrian Dan, Dan Pop, Vasile Maris, Mircea Bogdan, Catalin Marinca, Cosmin Somcutean, Aurel Azoitei, Vasile Pop, Ovidiu Temian, Gheorghe Condrat, Ciprian Chelement, Lucian Muruga si Radu Pop. Antrenor Aurel Azoitei.

A fost o duminica de cosmar, cu sase accidente pe arterele judetului
Citeste
Poti castiga o bicicleta donand sange
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.