Spitalul Judetean da in judecata o mamica pentru ca i-ar fi facut "handicapati" pe medici, pe Facebook

CAZ IN BISTRITA-NASAUD   Consiliul Director al Spitalului Judetean de Urgenta s-a intrunit joi pentru a discuta ce masuri se vor lua in cazul mamicii care a jignit medicii unitatii medicale, pe Facebook. Spitalul Judetean este pe cale sa creeze un precedent.

O tanara care a fost internata cu gemenii de 8 luni la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita a creat isterie pe Facebook. Aceasta a postat pe pagina sa de pe reteaua de socializare un mesaj prin care isi manifesta nemultumirea cu privire la modul cum au fost tratati micutii sai la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita.

Femeia sustine ca medicii nu si-ar fi facut treaba corespunzator si ca i-ar fi lasat unul dintre copii sa moara. In finalul postarii, Rebeca Rebrean ii numeste pe medicii de la Pediatrie care i-au tratat copiii "handicapati" si spune ca va actiona in judecata spitalul de indata ce se va externa de la clinica clujeana unde a fost transferata la inceputul acestui an, scrie Bistriteanul.ro.

Sutele de distribuiri ale postarii femeii l-au facut pe managerul Spitalului Judetean de Urgenta Gabriel Lazany sa reactioneze si sa isi apere angajatii sugerand inca de atunci ca e posibil ca unitatea medicala sa o actioneze in judecata pe femeie. Se pare ca, joi, Consiliul Director care s-a intrunit dupa ce a analizat toate informatiile despre acest caz, inclusiv pe cele medicale, a decis ca unitatea medicala sa se indrepte impotriva femeii.

"Conducerea spitalului a decis sa vina in sprijinul mamei si sa-i ofere oportunitatea de a proba in instanta nemultumirile afirmate", a declarat Gabriel Lazany.

Acesta a mai confirmat o informatie. Potrivit managerului spitalului, femeia nu a fost internata o luna cu copiii, ci a fost internata pana in 8 decembrie, cand a fost externata pe proprie raspundere. Ar fi revenit la spital in data de 14 cu copiii intr-o stare grava, sustine Gabriel Lazany. Din 1 ianuarie, femeia impreuna cu cei doi copii se afla la Pediatrie 2, in Cluj-Napoca.

Sursa info si foto: Bistriteanul.ro

Vrem o tara ca afara? Autostrada M3 din Ungaria, acoperita de zapada si se circula cu 40 km/ora
Citeste
Un sighetean in varsta de 42 de ani a murit pe o autostrada din Germania, la volanul unui Sprinter
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.