Specialistii ne prezinta sticla de focar semineu cu proprietati de autocuratare!

Cand ne referim la seminee de calitate superioara, pe langa designul si tipul materialelor din care sunt confectionate, trebuie sa alocam atentie si asupra randamentului pe care acestea trebuie sa-l livreze. Un model de calitate superioara va beneficia intotdeauna de un focar pe masura. Fabricarea din fonta sau otel inoxidabil, impreuna cu prezenta sticlei specializate cu proprietati termorezistente, ce au un rol decisiv in functionarea optima, trebuie sa fie standarde obligatorii pentru orice model de semineu pe lemne& care se doreste a fi cu adevarat eficient din toate punctele de vedere.

Ceea ce probabil nu stiati inca, dar vom detalia in randurile urmatoare, se refera la existenta a doua tipuri de sticla termorezistenta, printre care si un model special de sticla care se bucura de o proprietate inedita – functia de autocuratare.

Modelul clasic cu sticla termorezistenta este preferat de majoritatea clientilor, atat acasa, cat si in industria productiei alimentare. Astfel, o intalnim la un semineu clasic, la o soba tip semineu pe lemne, dar si in restaurante, la nivelul cuptoarelor pentru prepararea pizzei sau a altor produse de panificatie si alimentatie publica. Se bucura de o calitate superioara si o grosime de 4 mm, fiind conceputa special sa reziste la temperaturi extreme de pana la 800 grade Celsius. Certificata printr-un atestat de inalta calitate, acest tip de sticla termorezistenta este perfect transparenta, ceea ce permite o vizibilitate ideala la interiorul focarului.

De la PEFOC, specialistii cu peste douazeci de ani de experienta in industria solutiilor termice neconventionale din Romania (seminee, sobe, modele decorative de semineu electric& si multe altele) aflam ca, cel de-al 2-lea model de sticla si cel mai interesant din punctul nostru de vedere este reprezentat de sticla speciala termorezistenta cu proprietate de autocuratare. Aceasta este conceputa special astfel incat, curatarea sa poata fi facuta foarte usor, gratie tratamentului cu strat de oxid metalic, aplicat uniform pe intreaga suprafata exterioara. Si acest tip de sticla beneficiaza de specificatii tehnice de cea mai inalta calitate, fiind conceputa de asemenea, sa reziste la temperaturi dintre cele mai ridicate.

Evident, pentru ambele modele de sticla termorezistenta, se recomanda montajul de catre mesteri autorizati cum sunt si cei din echipa PEFOC. Doar in acest fel te asiguri de eliminarea riscului unei instalari deficitare, care va determina spargerea prematura a sticlei, mult mai devreme decat este cazul. De stiut ca, in situatia unei flacari insuficient de puternice sau in cazul in care lemnul nu este suficient de uscat, sticla termorezistenta cu autocuratare nu poate sa functioneze. Pentru intretinerea cat mai eficienta a sticlei, trebuie sa te asiguri ca lemnul ce urmeaza sa fie folosit este suficient de uscat (umiditatea acestuia nu trebuie sa depaseasca valoarea maxima de 20%).

In continuare va vom prezenta o serie de recomandari de care trebuie sa tinem cont daca ne dorim sa prelungim eficient durata de viata a sticlei termorezistente:

– desi sticla nu este rezistenta la socuri, are avantajul ca nu se sparge la fisuri;

– nu plasati lemnele in interiorul focarului, impingand cu ajutorul sticlei;

– nu folosi lemne pline cu zapada, pentru a evita spargerea cauzata de socul termic;

– sticla nu izoleaza ermetic si nu este securizata, dar impiedica eficient patrunderea fumului;

– sticla termorezistenta nu se lipeste cu altfel de adezivi sau silicon, in afara benzii speciale

& & termoizolante, disponibila si in gama sibienilor de la pefoc.ro

Altfel, daca intampini dificultati in alegerea tipului de sticla sau pur si simplu nu esti sigur daca sticla termorezistenta cu autocuratare va functiona si in cazul solutiei tale de incalzire, echipa de specialisti PEFOC va va asista cu sfaturi utile, ajutandu-va sa luati cea mai potrivita decizie pentru fiecare situatie in parte.

Vestile bune nu se opresc aici! Ofertele de pret croite pentru fiecare buzunar in parte, fac din Black Friday un moment care se intinde pe intreaga durata a anului, cu promotii frecvente la toata gama de produse si solutii alternative de incalzire din catalogul pefco.ro. Asa ca, nu te grabi... ofertele bune nu pleaca nicaieri iar stocurile sunt refacute periodic astfel incat, toti romanii sa aiba posibilitatea achiztionarii unor produse cu adevarat premium si de calitate garantata!

Articolul Specialistii ne prezinta sticla de focar semineu cu proprietati de autocuratare! apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Primim de la cititori: Pandemia ucide Economia. Ne-a mai ramas credinta!
Citeste
Vine frigul! Cum va fi vremea in minivacanta de 1 decembrie
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.