SPECIAL: Summitul Industria 4.0 si Expo de la Manchester

In zilele de 10-11 aprilie a.c. la Manchester a avut loc a treia editie a Summitului Industria 4.0. si prezentare Expo de inovatii tehnologice in domeniul industriei si manufacturii.

Evenimentul s-a desfasurat la centrul de conferinte si expozitii Manchester Central Convention Complex. Termenul de Industrie 4.0. se refera la o noua etapa a revolutiei industriale in care accentul este pus pe automatizare si cresterea eficientei productivitatii,  prevenirea accidentelor prin digitalizarea manufacturarii.

Summitul  Industria 4.0 si Expo este de interes pentru proprietarii de firme care doresc sa cunoasca cele mai noi tehnologii pentru cresterea productiei si minimalizarea pierderilor si riscurilor de accidente, prezentand solutii pentru securitatea cibernetica, automatizare, inteligenta artificiala, intretinerea predictiva, etc.

In cadrul summitului au avut loc seminarii si prezentari:  Forumul Deschis al Tehnologiei .

La summit au participat directori executivi de companii, experti din diferite domenii industriale, profesori universitari, reprezentanti ai asociatiilor industriale, vizitatori.

Partenerul strategic academic al evenimentului a fost Universitatea din Manchester, iar partenerul abilitatilor industriale si digitalizarii, Universitatea Metropolitana din Manchester.

Evenimentul a fost foarte reusit,  cu participanti din zeci de tari, iar organizarea acestuia a fost excelenta.

 

Corespondent: Tatomir Ion-Marius

Weekend sportiv 13-14 aprilie
Citeste
Liga 4 si Liga 5
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.