SPECIAL: Spectacolul Regal Bath & West

SPECIAL  In zilele de 29 mai-1 iunie a.c., pe o suprafata intinsa in apropierea orasului Shepton Mallet, Anglia, are loc Spectacolul Regal Bath & West  , un eveniment special dedicat celebrarii numeroaselor aspecte ale vietii rurale si fermelor din Vestul Angliei.

Au fost amplasate numeroase corturi care adapostesc standuri cu diferite produse, de la produse de apicultura la branzeturi felurite, cidru local, dulciuri, produse artizanale, haine, palarii. Sunt prezente cu standuri numeroase organizatii caritabile, dar si Armata, Politia, Politia Rurala. S-au desfasurat concursuri de echitatie si concursuri de caini, a avut loc expozitie de soimi, si prezentari de bovine, ovine si caprine de rase diferite.

Calea de linie ferata in miniatura este o atractie deosebita atat pentru cei mici, cat si cei mari, dar si masinile de epoca si expozitia de tractoare, sau de animale vii.

"Spectacolul Regal Bath & West este o adevarata celebrare a agriculturii, divertismentului, mancarii si bauturii Marii Britanii", a declarat Lyons Alan, regizor de spectacole. "Cu peste 50 de ore de divertisment in fiecare zi, este cu adevarat ceva pentru fiecare, si va asteptam si suntem bineveniti la eveniment".

Spectacolul in cifre: 600 de standuri, 135000 de vizitatori, peste 400 de voluntari, 4000 de animale, 94% din deseuri sunt folosite spre a produce energie regenerabila.

Spectacolul Regal Bath & West este organizat de catre Societatea Royal Bath and West of England, societate fondata in 1777 in Bath de catre un grup de filantropi, organizatie de caritate inregistrata. Societatea a fost formata cu scopul de a incuraja agricultura, artele, manufactura si comertul.

Royal Bath & West Show, este un spectacol de calitate care taie respiratia prin multitudinea de prezentari pe care le ofera si care trebuie vizitat spre a intelege mai bine importanta vitala a  sustinerii agriculturii si fermelor.

 

Corespondent: Tatomir Ion-Marius

amanuntele ce contureaza feminitatea
Citeste
1 iunie marcheaza Ziua internationala a copilului in 50 de tari
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.