Sotiei barbatului din maramures infectat i s-au recoltat gresit probele si nu stie daca este si ea virusata

Sotiei barbatului din Maramures infectat cu coronavirus i s-au recoltat gresit probele si nu stie daca e si ea virusata. Femeia astepta rezultatele, cand a aflat ci trebuie sa i se recolteze din nou probe.

Un barbat de 45 de ani din Maramures a fost confirmat vineri ca fiind infectat cu coronavirus, fiind cel de-al treilea caz in Romania. El a venit din afara zonei de carantina din Italia, pe 25 februarie. Barbatul a fost la doctor in Italia, a ajuns cu febra in Romania, a fost internat la Clinica de boli infectioase din Maramures, apoi transferat la Cluj.

Sotia lui a fost si e plasata in carantina si i s-au recoltat probe, rezultatele urmand a fi anuntate sambata noaptea. Numai ca, din pacate, femeia va mai avea de asteptat, pentru ca probele au fost recoltate gresit de medicii de la DSP Maramures.

Practic, mediul de cultura nu a fost stabil si pana a ajuns la Cluj, proba s-a contaminat, a anuntat Mircea Abdrudean, prefectul de Cluj.

In aceste conditii, sotia bolnavului va fi din nou testata si va mai avea de asteptat cel putin pana duminica seara, pentru a afla daca este sau nu si ea infectata.

Mesajul PS Parinte Iustin la inceputul Postului Mare
Citeste
Sorina pintea a fost arestata preventiv pentru 30 de zile
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.