Sorina pintea a parasit spitalul sfanta maria si a revenit in arestul central

Sorina Pintea a revenit in arestul Politiei Capitalei dupa cateva ore petrecute la spital, unde ea solicitase de dimineata sa fie transportata, transmite Politia Romana intr-un comunicat.

"Persoana privata de libertate, in baza unui mandat de arestare preventiva, a fost condusa intr-un spital din Bucuresti, din reteaua publica, pentru a primi ingrijiri medicale de specialitate.
La acest moment, persoana in cauza a fost reintrodusa in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva", se arata intr-un comunicat.

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a spus, luni, referitor la propunerea venita din partea presedintelui PSD Maramures, Gabriel Zetea, care vrea suspendarea din partid a Sorinei Pintea, ca va avea loc o discutie informala, pentru a se decide "abordarea in astfel de situatii".

"Cat timp eu o sa conduc partidul, nu o sa duc partidul catre cazuri personale. Este o decizie care afecteaza intregul partid, o iau cu presedintii de consilii judetene si apoi o comunicam", a afirmat Ciolacu.

Totodata, in cadrul intalnirii va fi abordata si problema de la Caras Severin, acolo unde procurorii DIICOT au deschis o ancheta ce vizeaza membri ai PSD, potrivit Mediafax.

Presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea, sustinea, duminica, faptul ca va cere suspendarea din partid a Sorinei Pintea, ca urmare a arestarii ei intr-un dosar de coruptie, precizand ca va cere modificarea Statutului PSD, astfel incat "actele de coruptie sa fie pedepsite asupru din punct de vedere politic".

Tribunalul Bucuresti a decis, sambata, arestarea preventiva pentru 30 de zile a fostului ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, in prezent manager al Spitalului din Baia Mare. Decizia nu este definitiva. Ea este acuzata ca a luat de mita sumele de 10.000 de euro si 120.000 lei, bani ce reprezinta un procent de 7% din valoarea unui contract.

Fostul ministru al Sanatatii s-a simtit rau, luni dimineata, si a fost dusa la spital pentru a primit ingrijiri medicale. Ulterior, ea a fost dusa din nou, in Arestul Central.

Sorina Pintea, externata dupa cateva ore in care a primit ingrijiri la un spital din Capitala
Citeste
Alte doua persoane au murit din cauza gripei. Numarul total al deceselor a urcat la 49
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.