Sorina pintea a cerut sa fie dusa de urgenta la spital pentru a primi tratament

Antena 3 a prezentat in exclusivitate documentul prin care Sorina Pintea a cerut sa fie dusa de urgenta la spital. Fostul ministru al Sanatatii doreste sa fie tratata in mod corespunzator.

Medicii au fost chemati de urgenta, duminica, la arestul central din Capitala, dupa ce Sorina Pintea a anuntat ca se simte rau. Acesta a primit ingrijiri medicale, dar nu a fost dusa la spital, ci i s-a administrat doar o perfuzie.

La fata locului a ajuns un echipaj SAJ, care a consultat-o pe Sorina Pintea. Medicii i-au administrat o perfuzie, iar cazul nu a necesitat internare.

"In aceasta dimineata, la Centrul de Retinere si Arestare Preventiva nr 1. a fost solicitata ambulanta, pentru o persoana aflata in arest preventiv.
Persoana a primit ingrijiri medicale, fara a fi necesara internarea", se arata intr-un comunicat.

Sorina Pintea declarat de curand ca s-a luptat cu dermatomiozita, o boala grava pentru care a avut nevoie de sapte luni de tratament.

foto captura Sinteza Zilei

Dermatomiozita este o afectiune musculara, care determina si un anumit tip de eruptie cutanata. Este o boala destul de rara si apare mai des la femeile cu varste intre 40 si 60 de ani.

Tribunalul Bucuresti a decis, sambata, arestarea preventiva pentru 30 de zile a fostului ministru al Sanatatii, Sorina Pintea. Decizia nu este definitiva. Ea este acuzata ca a luat de mita sumele de 10.000 de euro si 120.000 lei, bani ce reprezinta un procent de 7% din valoarea unui contract.

Numerele castigatoare la Loto, duminica 1 martie
Citeste
Este o inscenare si un joc politic murdar
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.