SOMCUTA MARE: Mai multe furturi din magazine solutionate de politisti

In urma activitatilor specifice desfasurate de politistii din Somcuta Mare au fost identificate trei persoane care au patruns prin efractie in doua magazine din oras de unde au sustras mai multe bunuri.

In luna martie politia a fost sesizata despre faptul ca dintr-o societate comerciala de pe strada Miresului, autori necunoscuti au sustras bauturi alcoolice, produse alimentare, si suma de 2000 lei ce se afla intr-un portofel. Politisti au constatat ca hotii au patruns in magazin pe la etajul acestuia, prin fortarea sistemului de inchidere cu belciug si lacat al usii, dupa care au dislocat scandurile din podea si au coborat in magazin.
Al doilea furt a fost sesizat in luna iunie de proprietara unui magazin din Finteusu Mic. Prin fortarea a doua incuietori de tip yala, hotii au patruns in magazinul alimentar, de unde au sustras tigari si bauturi alcoolice in valoare de 500 de lei.
Politistii au intocmit dosare penale sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat si au identificat trei tineri cu varste cuprinse intre 16 si 20 de ani, banuiti de comiterea acestora. Cercetarile continua pentru stabilirea intregii activitati infractionale.

Cetatean cu spirit civic

Aseara, la ora 20:52, Politia Municipiului Baia Mare a fost sesizata prin SNUAU 112, de catre un tanar de 30 de ani despre faptul ca, in timp ce se afla pe Bulevardul Decebal, a observat cum o persoana de sex masculin a incercat sa sustraga bunuri din borseta altei persoane iar acum este in urmarirea autorului faptei.
In zona parcului R.F.N. a reusit sa prinda persoana urmarita iar politisti au stabilit ca este un barbat de 30 de ani din municipiu.
In urma verificarilor efectuate a fost identificata si partea vatamata care a relatat faptul ca, in timp se deplasa prin spatele unui imobil de pe Bulevardul Decebal, a venit o persoana din spatele sau si a simtit cum aceasta pune mana pe borseta pe care o purta la spate. Din cauza ca a fost surprins acesta nu a reusit sa-i sustraga victimei nici un bun.
In cauza se desfasoara cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de tentativa la furt. Politistii multumesc cetatenilor care dau dovada de spirit civic si ii considera pe acestia parteneri de nadejde in prevenirea si combaterea infractionalitatii.

Articolul SOMCUTA MARE: Mai multe furturi din magazine solutionate de politisti apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

INSELATORIE: tepuiti dupa ce au raspuns unui anunt online de locuri de munca la o sera de flori din Olanda
Citeste
URMARIRE CA-N FILME: Dosar penal intocmit de politisti pe numele unui tanar din Bistrita prins conducand fara permis
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.