SOMCUTA MARE: Caine ciobanesc impuscat in plina strada de fata cu proprietarul. Se cauta faptasul

Aseara,in jurul orei 20.30, politistii din Somcuta Mare au fost sesizati prin S.N.U.A.U. 112 de catre un barbat cu privire la faptul ca, unul dintre cainii sai a fost impuscat.

Ajunsi la fata locului politistii au identificat apelantul ca fiind un barbat de 44 de ani, din Tulghies, care le-a indicat politistilor cadavrul unui caine de rasa metis ciobanesc de Bucovina.

Barbatul a relatat faptul ca soferul unui autoturism i-a impuscat unul dintre caini in timp ce ii plimba, dupa care au purtat o discutie in contradictoriu, iar persoana a plecat.

Cadavrul cainelui a fost transportat la DSV Maramures, in vederea efectuarii necropsiei si stabilirii cauzei mortii.

Totodata, politistii efectueaza verificari in vederea identificarii autorului si stabilirii cu exactitate a circumstantelor in care s-a produs evenimentul.

In cauza s-a intocmit dosar penal, cercetarile fiind continuate sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe langa Judecatoria Baia Mare.

Articolul SOMCUTA MARE: Caine ciobanesc impuscat in plina strada de fata cu proprietarul. Se cauta faptasul apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Trei milioane de doze de vaccin gripal pentru campania din 2020, dublu fata de anul trecut
Citeste
Nou caz de bullying. Doua fete de 11 ani lovesc o fetita de 8 ani – video
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.