SOMCUTA MARE: Actiune a politistilor in fondul forestier

Ieri, 13 octombrie intre orele 07:00-12:30, politisti din Somcuta Mare, impreuna cu luptatori din cadrul Serviciului de Actiuni Speciale, cu sprijinul Grupei Canine si a lucratorilor silvici de la Ocolul Silvic Somcuta Mare, au desfasurat o actiune pe linia prevenirii si combaterii taierilor ilegale si sustragerii de arbori din fondul forestier national si din vegetatia forestiera din afara acestuia, precum si a celorlalte fapte prevazute de codul silvic si legislatia conexa acestuia.

Au fost legitimate si verificate 20 de persoane si au fost aplicate patru sanctiuni contraventionale prevazute de Legea nr. 171/2010, privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice, in valoare totala de 11.000 de lei.

Totodata, in cadrul actiunii a fost identificat un barbat din Remetea Chioarului care este cercetat pentru sustragere de energie electrica, dupa ce a fost identificata la locuinta acestuia o instalatie electrica improvizata, legata pe un stalp de la reteaua publica.

Articolul SOMCUTA MARE: Actiune a politistilor in fondul forestier apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Bani pentru suflete: Targ de carti caitabil pentru locuitorii fara glas din Baia Mare. „Bookiurie fara eticheta”, ajuta-i sa aiba stapan iubitor
Citeste
VIOLENTA IN FAMILIE LA BICAZ: De doua saptamani isi agreseaza si ameninta cu moartea atat sotia, cat si copiii
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.