Soferul unui bmw si-a batut joc de un alt participant la trafic

Primim alte imagini video cu modul salbatic in care se conduce si cum oamenii pot in orice moment sa isi piarda viata din cauza unor inconstienti. E drept si legislatia rutiera extrem de prost facuta le permite acestora sa isi bata joc cum vor muschii lor de ceilalti soferi. Cat despre politisti: ce pot ei face decat sa urmareasca imaginile si sa inghita in sec. Mainile le sunt legate, asa cum spuneam, din cauza legislatiei rutiere stupide.

Inregistrarea video a fost realizata astazi, pe drumul national 18, pe raza orasului Borsa. Pe imagini se vede clar cum soferul unui BMW inmatriculat in Maramures a sicanat in trafic un alt sofer care intentiona sa il depaseasca.

Cel de la volanul autoturismului a trecut pe contrasens si nu a vrut sa se lase depasit. Apoi, intr-o curba deosebit de periculoasa la stanga a franat fara niciun motiv, oprindu-se practic. Apoi a inaintat "incetisor" stiind ca masina din spatele lui nu il putea depasi.

Dupa ce restrictiile rutiere s-au incheiat, soferul din spatele BMW-ului a incercat sa il depaseasca. Parea ca a reusit, doar ca individul de la volanul BMW-ului a accelerat lasandu-l pe celalalt sofer pe contrasens.

Barbat din vaslui injunghiat de 5 ori cu un cutit la poienile de sub munte tocmai de angajator
Citeste
Sapte victime dupa ce doua masini s-au ciocnit langa biserica
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.