Soferul masinii, proiectat la 30 de metri de masina

ACCIDENT MORTAL IN VIILE APEI   Un accident rutier in urma careia o persoana si-a pierdut viata a avut loc astazi pe drumul ce leaga localitatile Viile Apei si Orasul Nou.

Potrivit informatiilor VasileDale.ro, se pare ca accidentul s-a petrecut dupa ce, fara nici un motiv evident, soferul unui autoturism a iesit cu acesta de pe carosabil si s-a rasturnat in camp. In urma impactului, soferul a fost pur si simplu proiectat la 30 de metri de masina, existand suspiciunea ca acesta nu purta centura de siguranta obligatorie la momentul producerii accidentului.

Un medic aflat intamplator in trafic a vazut intreaga scena. Barbatul s-a dat jos din masina si s-a grabit sa ii dea primul ajutor victimei, insa aceasta nu mai prezenta semne vitale. Mai mult, se pare ca barbatul decedat emana un miros puternic de alcool.

Actualizare:

"Pe DJ 109I, intre localitatile Viile Apei si Orasu Nou, un tanar in varsta de 28 de ani din comuna Orasu Nou, judetul Satu Mare, a pierdut controlul directiei autoturismului pe care-l conducea, a parasit partea carosabila si s-a rasturnat pe un camp. In urma accidentului tanarul, care nu utiliza centura de siguranta, a fost proiectat din habitaclul autovehiculului si a decedat. In autoturism nu se aflau alte persoane", au declarat reprezentantii IPJ Maramures.

ActualMM

Sursa foto, video: VasileDale.ro

Turneu apostolic al Papei Francisc in Asia
Citeste
Patru maramureseni dusi la inchisoare intr-o singura zi
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.