Soferul inconstient a fost identificat

"Referitor la articolul dumneavoastra intitulat "Au cerut sprijin la 112. Credeti ca l-au primit?" va comunicam faptul ca IPJ Maramures apreciaza orice initiativa a cetatenilor de a semnala evenimente de competenta politiei.

In ceea ce priveste continutul articolului dumneavoastra, dorim sa precizam ca apelul la care faceti referire a fost preluat de catre SNUAU 112, iar datele privind masina implicata in eveniment au fost transmise de indata structurii de politie competente teritorial.

De asemenea, precizam faptul ca a fost identificat conducatorul auto, care a fost citat la politie, iar verificarile continua pentru lamurirea tuturor imprejurarilor semnalate si dispunerii masurilor legale", transmit reprezentantii IPJ Maramures.

ACTUALIZARE – SERVICIUL DE TELECOMUNICATII SPECIALE

PRECIZARE

In urma publicarii materialului INDIFERENTA LA 112/ MARAMURES – Au reclamat un sofer indisciplinat in trafic, insa autoritatile nu au intervenit, pentru corecta informare a cititorilor dumneavoastra, va adresam rugamintea de a actualiza informatiile, tinand cont de urmatoarele:

Din verificarile efectuate la Centrul unic pentru apeluri de urgenta Maramures, schimbul de informatii, transpus in materialul video publicat pe site-ul dumneavoastra, este purtat intre apelant si dispecerul agentiei specializate de interventie si nu cu operatorul 112 al STS, care a preluat si a transferat apelul conform procedurilor de operare si normelor in vigoare.

Va comunicam faptul ca personalul STS din cadrul Centrelor unice pentru apeluri de urgenta sunt operatori 112, iar acestia, dupa obtinerea datelor personale ale apelantului/victimei si stabilirea responsabilitatilor pentru solutionarea evenimentului semnalat, conform indexului de incidente, apeleaza si transfera fisa de caz si legatura de voce cu apelantul catre dispecerii agentiilor specializate de interventie .

CITESTE SI:

Persoana decedata dupa ce a cazut tractorul peste el
Citeste
Beat si fara permis, depistat de politisti
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.