Soferi cu alcoolemii record sau persoane fara permis de conducere, prinsi la volan de politistii maramureseni

INFRACTIUNI IN TRAFIC Aseara, dupa ora 20.00, politistii au oprit pentru verificari un autoturism care circula pe strada Motorului din Baia Mare. La volan a fost identificat un barbat de 58 de ani, din municipiu, iar testarea cu aparatul etilotest a relevat o concentratie de 0.96 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Conform procedurilor legale, barbatul a fost transportat la spital unde i-au fost recoltate probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei. Totodata, pe numele acestuia a fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de catre o persoana aflata sub influenta bauturilor alcoolice.

Tot ieri, politistii Postului de Politie Satulung, care desfasurau activitati de patrulare pe raza localitatii Finteusu Mic, au oprit pentru verificari autoturismele aflate in trafic.

La volan unuia dintre autoturisme a fost identificat un tanar din Coltau, de 27 de ani, iar in calitate de pasager se afla proprietarul autoturismului. Verificarile politistilor sau relevat ca acestia nu detin permise de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Pe numele lor politistii au fost intocmit dosare penale sub aspectul comiterii infractiunilor de conducere a unui vehicul fara a poseda permis de conducere si incredintarea unui vehicul unei persoane care nu poseda permis de conducere.

Informatii furnizate de IPJ Maramures

Simion Barnutiu, preotul care a marcat istoria romanilor intr-un mod profund si ireversibil
Citeste
Liga Zimbrilor
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.