Soferi bauti, depistati de politistii din Farcasa si Baia Mare

Azi-noapte, politistii din Farcasa si Baia Mare au oprit pentru control doua autoturisme, la volanul acestora fiind identificati doi barbati de 26 si 38 de ani din Salsig si Baia Mare.
Politistii i-au testat cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,49 si 0,46 mg/l alcool pur in aerul expirat. Ambilor barbati le-au fost recoltate mostre biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Politistii au intocmit dosare penale pentru comiterea infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

Actiune pentru combaterea cersetoriei si pe linie rutiera

In ziua de 05 iunie, politistii de ordine publica baimareni au executat o actiune pe linia combaterii cersetoriei in municipiul Baia Mare.
In urma activitatilor desfasurate, politistii au identificat cinci persoane care apelau la mila publicului, aplicand patru sanctiuni contraventionale in valoare totala de 700 de lei.
In perioada 30 mai - 05 iunie, politistii din Baia Sprie au desfasurat o actiune pe linia combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.  
Astfel, politistii au fost aplicate 50 de sanctiuni contraventionale, in valoare de peste 66.000 de lei. Ca masuri complementare, politistii au retinut doua permise de conducere si doua certificate de inmatriculare.

o

Cardinalul Leonardo Sandri a luat cina cu refugiatii, in casa Surorilor CMD din Sighetu Marmatiei
Citeste
VIOLENtA DOMESTICA: Ordin de protectie provizoriu pe numele unui barbat care si-a agresat concubina
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.