Sofer mehedintean fara permis cercetat de politistii din cicarlau

In cadrul unei actiuni pentru prevenirea si combaterea accidentelor rutiere, politistii din Cicarlau au observat, pe strada Unirii din localitate, un autoturism care la vederea echipajului de politie a efectuat un viraj la stanga, intrand intr-o parcare. La volan a fost identificat un barbat de 35 de ani, domiciliat in judetul Mehedinti.


Verificarile politistilor au relevat ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar valabilitatea inspectiei tehnice periodice a autoturismului condus era expirata.
Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile, iar ca masura complementara s-a dispus retinerea certificatului de inmatriculare si a placutelor de inmatriculare.

Actiuni in trafic pentru cresterea gradului de disciplina rutiera

Politistii rutieri maramureseni au actionat ieri, 16 octombrie, pentru asigurarea unui climat de siguranta pe drumurile publice din judet, prin depistarea conducatorilor auto care incalca regulile de circulatie.

Actiunile au fost derulate de formatiunile de politie rutiera din Viseu de Sus, Somcuta Mare, Seini si Baia Sprie care au aplicat 61 de sanctiuni contraventionale, in valoare de peste 17.500 de lei. Au fost sanctionati toti conducatorii auto care au fost depistati conducand cu viteza peste limita legala, care au efectuat depasiri neregulamentare sau care au fost identificati cu defectiuni tehnice.
Totodata au fost retinute doua permise de conducere si opt certificate de inmatriculare

Programul Simpozionului comemorativ "Arestarea Episcopilor", desfasurat in Baia Mare
Citeste
Peste 4
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.