Sofer din republica moldova, depistat in tautii magheraus in timp ce transporta cu masina tigari de contrabanda

Adaugat in categoria Eveniment
sofer-din-republica-moldova-depistat-in-tautii-magheraus-in-timp-ce-transporta-cu-masina-tigari-de-contrabanda.jpg

In timp ce actionau pe raza de competenta pentru prevenirea si combaterea accidentelor de circulatie, politistii din Tautii Magheraus au depistat in trafic pe D.N.1C, pe raza orasului, un autoturism cu care erau transportate tigari de contrabanda.


Conducatorul autoturismului, un tanar de 30 de ani, din Republica Moldova, nu a putut prezenta documentele legale de provenienta pentru cele 92 pachete cu tigarete gasite in autoturism.

Intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea continuarii cercetarilor iar pe numele barbatului a fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de contrabanda.

 

un-elicopter-rusesc-s-a-prabusit-la-sapanta.jpg un-elicopter-rusesc-s-a-prabusit-la-sapanta-1.jpg un-elicopter-rusesc-s-a-prabusit-la-sapanta-2.jpg un-elicopter-rusesc-s-a-prabusit-la-sapanta-3.jpg un-elicopter-rusesc-s-a-prabusit-la-sapanta-4.jpg
Un elicopter rusesc s-a prabusit la sapanta
Citeste
accident-rutier-in-zona-romanita-doua-masini-s-au-ciocnit-sub-panta-de-la-recea.jpg accident-rutier-in-zona-romanita-doua-masini-s-au-ciocnit-sub-panta-de-la-recea-1.jpg
Accident rutier In zona romaniTa; doua masini s-au ciocnit sub panta de la recea
Citeste