Sofer de taxi, strans de gat de un client in timpul cursei

Un nou caz care socheaza opinia publica a iesit la suprafata in judetul Maramures. Dupa crima de pe strada Dragos Voda din Baia Mare, un nou caz care de salbaticie s-a petrecut in urma cu doua zile. Un taximetrist din Baia Mare a fost strans efectiv de gat, de la spate, de un client, in timp ce il ducea pe barbat spre destinatie, scrie ActualMM.ro.

Intreaga scena s-a petrecut in urma cu doua zile. Soferul de taxi angajat al unei firme renumite din oras a primit o comanda prin statie. Potrivit soferului, care doreste sa ramana anonim din motive personale, nu a vrut initial sa accepte comanda clientului din Ocolis, insa dispecera firmei ar fi insistat pana l-a convins. Ajuns la fata locului, acesta a dat peste un barbat in varsta de aproximativ 50 de ani, beat.

"Eu nu am vrut sa il iau initial, dispecera mi-a spus ca omul e ok si ca trebuie sa il duc in oras sa se intalneasca cu sotia lui asa ca am acceptat pana la urma. Nu am vorbit nimic, nu i-am spus nimic pe drum. Dintr-o data, in zona rampei de gunoi, am simtit cum a sarit de pe bancheta si m-a apucat de gat. M-a strans atat de tare incat nu am avut aer deloc. Nici nu stiu cum am reusit sa ii desprind mainile de pe gatul meu si, credeti-ma, nu sunt un barbat mic… am 120 de kilograme, dar asa tare m-a strans", a declarat victima pentru ActualMM.ro.

Imediat dupa ce victima a scapat din stransoare, agresorul beat din Ocolis a iesit din masina si s-a facut nevazut. Soferul a sunat la Politie imediat, spune el, insa politistii nu au mai ajuns la fata locului.

"Am sunat imediat la 112 dupa ce a iesit din masina. Am iesit si eu si am sunat. Dupa ce le-am povestit ce s-a intamplat, o doamna mi-a spus ca nu trebuia sa il iau daca era beat…", a continuat soferul.
Soferul de taxi baimarean a depus o plangere la Politie in acest sens si spera sa i se faca dreptate. Ce isi doreste cel mai mult, spune el, nu sunt despagubiri sau foloase materiale din partea agresorului, ci sa stie care a fost motivul pentru care aproape l-a ucis.

"Mi-au zis ca pot sa cer sa plateasca investigatiile medicale si tratamentul si despagubiri. Eu nu vreau nimic de la omul acela, nu imi doresc nici sa il mai vad vreodata. Tot ce vreau sa stiu e care a fost motivul pentru care m-a strans de gat. Am ramas fara aer, aproape am murit", a incheiat baimareanul.

"Ieri a fost depusa o plangere de catre partea vatamata, un baimarean de 40 de ani, cu privire la aspectele descrise de dvs. S-a intocmit dosar penal pentru lovire sau alte violente si se efectueaza cercetari pentru identificarea autorului", au declarat reprezentantii IPJ Maramures pentru ActualMM.ro.

Sursa ActualMM.ro

"Colectiv", primul documentar romanesc selectat in cadrul Festivalului International de Film de la Venetia
Citeste
Dupa 12 ani, a ucis al doilea om
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.