Sofer de BMW, parcare de nevertebrata in fata Muzeului de Etnografie

ATENTIE LA BIZONI  Din nefericire, nu ne este rar dat sa vedem masini care, prin felul in care sunt parcate, incalca orice urma de bun simt in municipiul Baia Mare. De la soferi care isi lasa masinile pe mijlocul trotuarelor, fara sa mai lase loc pentru pietoni, la altii care parcheaza in mijlocul drumului pentru ca le e lene sa mearga doi metri pana la magazin, le avem pe toate.

Protagonistul parcarii nesimtite surprinse azi de un baimarean este un cetatean care si-a castigat titlul de "bizon". Acesta si-a lasat SUV-ul marca BMW de cateva mii de euro tocmai in fata Muzeului de Etnografie din oras. Unii baimareni spun ca Politia Locala a fost instiintata in acest sens.

Toate acestea fiind spuse, consideram ca soferul de "bemveu" si-a indeplinit scopul: toata lumea a vazut ce masina are si cat de elegant stie sa parcheze.

 

Actualizare:

Un cititor al ActualMM.ro ne-a scris la putin timp dupa publicarea articolului motivul pentru care masina a fost parcata pe o alee pietonala, la cativa pasi de Campul Tineretului si un loc de joaca pentru copii. Se pare ca soferul "cotetului", dupa cum il alinta chiar el, pe numele sau Popan Razvan, si-a lasat masina acolo pentru a-i face niste poze, peisajul fiind unul perfect. Pozele au fost folosite ulterior pentru a pune masina la vanzare pe grupurile de Facebook.

Adrian Barbur

Foto: Andrei Kuniak

Plonjon cu masina in Sasar sau varianta baimareana a reclamei "Iubitule, sunt la spalatorie"
Citeste
Japonez implicat intr-un accident de circulatie in Maramures
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.