Sofer cu 1

Consumul de alcool reprezinta una din cauzele inca frecvente de conturbare a capacitatii de conducere, desi exista tendinta de a se subestima rolul sau.

Pe raza orasului Viseu de Sus, politistii au depistat aseara, la ora 23.30, un barbat care conducea un autoturism in stare de ebrietate. In urma testarii cu aparatul etilotest politistii au constatat ca barbatul, de 52 de ani, avea o alcoolemie de 1,15 mg./l. alcool pur in aerul expirat.
Conform procedurii, in cazul barbatului depistat conducand sub influenta alcoolului s-a dispus recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele sau fiind totodata intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

Actiunile pentru combaterea vitezei excesive au continuat si duminica

A fost un week-end cu multe actiuni desfasurate de politistii rutieri pentru siguranta participantilor la trafic. Dupa ce sambata a fost aplicat un numar mare de sanctiuni soferilor care au condus cu viteza excesiva, duminica politistii au continuat actiunile cu aparatura radar din dotare pe raza municipiului Baia Mare si a orasului Baia Sprie.

Pe raza municipiului Baia Mare, politistii Biroului Rutier au actionat pe tot parcursul zilei. Intre orele 07.00 – 20.00 au fost oprite si verificate 50 de autovehicule, iar pentru abaterile constatate au fost aplicate 47 de sanctiuni contraventionale. Dintre acestea, 35 au fost in cazul soferilor depistati ca circulau cu viteza peste limita legala. Valoarea amenzilor aplicate a fost de aproximativ 20.000 de lei.

Si politistii din Baia Sprie au continuat actiunile, verificand pe parcursul zilei de ieri 47 de autovehicule. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 11 sanctiuni contraventionale, in valoare de aproximativ 4 000 de lei.

 

 

Ordin de protectie fata de un sot violent si agresiv
Citeste
Politistii rutieri baimareni, in vizita la gradinita nr
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.