Sofer cautat de politistii maramureseni dupa ce era sa provoace un accident teribil

LA UN PAS DE TRAGEDIE Imagini de-a dreptul infioratoare au fost surprinse astazi, 4 ianuarie 2019, de o camera de bord in Maramures. Ceea ce ar fi putut foarte bine sa devina un accident mortal a fost evitat in ultima clipa de catre un sofer ager.

Intreaga scena s-a petrecut pe Drumul National 18B, la iesirea din Targu Lapus spre Baia Mare. Soferul unui autoturism inmatriculat in Belgia s-a angajat in depasirea unui autotren desi sansele ca manevra sa fie facuta in siguranta erau destul de mici, dat fiind faptul ca la cativa metri departare incepea linia continua si urma o curba, potrivit VasileDale.ro.

Soferul unui autoturism marca Audi inmatriculat in Franta, care circula din sens opus, a reusit in ultima secunda sa evite impactul frontal cu soferul teribilist si a ajuns in santul de pe marginea drumului. Daca nu era de ajuns, soferul vinovat si-a continuat drumul ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Din nefericire pentru acesta insa, intreaga scena a fost surprinsa de camera de bord a unei masini. Acum politistii il cauta pe soferul teribilist. Cei care l-au vazut pot sa anunte cea mai apropiata unitate de politie sau sa sune la 112. Numarul de inmatriculare al vehiculului inmatriculat in Belgia este: 1-UAG-550.

ActualMM

Copii morti dupa ce doua camioane au luat foc pe o autostrada din Statele Unite
Citeste
Cadavrul unui maramuresean a fost gasit in Somes
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.