Sofer beat si fara permis din poienile de sub munte ajuns cu masina in gard

Repedea: Sofer beat si fara permis

Ieri dimineata, in jurul orei 05.00, politistii au intervenit la un accident de circulatie produs pe raza comunei Repedea. La fata locului s-a stabilit ca un tanar de 23 de ani, din Poienile de sub Munte, care conducea un autoturism, pe fondul neadaptarii viteze la conditiile de drum in curba a parasit partea carosabila si s-a izbit de un gard. In urma impactului, conducatorul auto a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale.

In urma verificarilor efectuate politistii au stabilit ca acesta nu detine permis de conduecre pentru nicio categorie de autovehicule iar testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentratie de 0.59 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile.

VISEU DE JOS: Pieton beat crita lovit de masina

Tot ieri, la ora 18.30, politistii au intervenit la un accident de circulatie produs pe raza comunei Viseu de Jos. Un barbat de 42 de ani, care conducea un autoturism, a surprins si accidentat un pieton de 40 de ani, angajat neregulamentar in traversarea partii carosabile. Pietonul a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale.

Ambii participanti la trafic au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero in cazul conducatorului auto si 1.08 mg/l alcool pur in aerul expirat in cazul pietonului. Politistii continua cercetarile.

Sighetu Marmatiei si Ocna Sugatatg –  politistii au actionat pentru a se asigura ca soferii vor ajunge in siguranta la destinatie

Preocupati de siguranta participantilor la traficul rutier, fie soferi, pasageri, pietoni, politistii organizeaza zilnic activitati pentru depistarea celor care pun in pericol siguranta pe drumurile publice.

Ieri, intre intre orele 07.00-15.00, politistii Sectiei 5 Politie Rurala Ocna Sugatag au oprit pentru verificari mai multe autoturisme conduse pe raza de competenta. Pentru neregulile pe care le-au constatat au aplicat 30 de sanctiuni contraventionale, in valoare de aproximativ 10 000 de lei. Pentru efectuarea unor depasiri neregulamentare au fost retinute patru permise de conducere si de asemenea, au fost retrase trei certificate de inmatriculare si tot atatea seturi de placute cu numere de inmatriculare.

In cadrul aceleiasi actiuni politistii au depistat un barbat de 62 de ani, din Baia Sprie, care conducea un autovehicul pe raza localitatii Mara, chiar daca avea dreptul de a conduce suspendat. Pe numele lui a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile.

Si politistii din Sighetu Marmatiei au organizat ieri o actiune, pentru depistarea biciclistilor care nu respecta regulile de circulatie. In cadrul activitatilor desfasurate pe strazile din municipiu au fost aplicate 35 de sanctiuni contraventionale, in valoare de aproximativ 6 000 de lei.

3 destinatii din Maramures in Top 20 cele mai frumoase obiective turistice din Romania
Citeste
Biciclist accidentat mortal de un sofer
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.