Sofer baut in baia mare, un altul fara permis la culcea

Politistii actioneaza in continuare pe drumurile publice pentru prevenirea infractiunilor rutiere dar si pentru identificarea si sanctionarea cetatenilor care nu respecta prevederile legale. Din fericire ieri a fost o noua zi in care nu s-au inregistrat accidente rutiere cu victime, insa politistii au depistat doua persoane care au comis infractiuni la regimul circulatiei.

Aseara, 1 aprilie, ora 21.10, politistii din Baia Mare au depistat in trafic pe strada 22 Decembrie din municipiu, un barbat de 52 de ani din Targu Lapus, care a condus un autoturism, fiind sub influenta bauturilor alcoolice. Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,85 mg/l alcool pur in aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Judetean Baia Mare in vederea recoltarii de probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot ieri, politistii Sectiei 1 Politie Rurala Grosi au oprit in trafic pentru verificari un autoturism condus pe raza localitatii Culcea. La volan a fost identificat un tanar de 31 de ani din Sacalaseni. In urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit ca barbatul nu detine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule si autovehiculul are I.T.P. si R.C.A. expirate.

In ambele cazuri au fost intocmit dosare penale si se continua cercetarile, urmand a fi dispuse masuri legale.

Bilantul pandemic pe plan global: 45.371 de morti, Italia pe primul loc la decese
Citeste
Trei femei, condamnate la inchisoare cu executare, depuse in penitenciar de politisti
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.