Societatea Vital ia masuri pentru a preveni orice probleme ar putea aparea la reteaua de canalizare

ANUNT S.C VITAL S.A. incearca sa previna situatiile neplacute in care apa uzata care stagneaza in reteaua de canalizare, sub influenta temperaturilor ridicate, genereaza disconfort prin mirosul degajat. In acest scop, am luat o serie de masuri din care mentionam cateva: cresterea frecventei de curatare a caminelor si retelelor de canalizare, acordarea unei atentii deosebite punctelor din oras unde riscul de aparitie a problemelor la reteaua de canalizare este marit si interventia cu frecventa sporita in aceste puncte, dar si alte masuri.

Pentru ca numarul sesizarilor pe probleme de canalizare sa fie unul nesemnificativ, venim catre dumneavoastra, utilizatorii retelei de canalizare, cu cateva recomandari:

– in primul rand, facem un apel catre toti utilizatorii sa semnaleze orice problema aparuta in legatura cu sistemul de canalizare, sunand la Dispeceratul S.C.VITAL S.A. 0262/215150, 1, 2 si 0362/401052, 3, 0372752661. Va oferim un sistem telefonic de tratare a reclamatiilor disponibil 24/7. Preluam reclamatiile utilizatorilor nostrii si restabilim increderea acestora in serviciile oferite.
– in al doilea rand, va rugam sa aveti in vedere acele actiuni mici pe care le puteti face, dar care influenteaza in mare masura buna functionare a retelei de canalizare si anume utilizarea retelei de canalizare doar pentru apele uzate, nu si pentru deseuri care ar trebui aruncate la cosul de gunoi. Acordati o atentie deosebita uleiului alimentar uzat, care odata ajuns in sistemul de canalizare si/sau in gunoi, constituie un element nociv, intrucat depunerea acestuia pe peretii sistemului de canalizare provoaca obturari ale conductelor, iar in cazul in care este aruncat impreuna cu gunoiul menajer, acesta apare ulterior la locul de depozitare a deseurilor sub forma unei substante greu degradabile.
Fara ajutorul dumneavoastra in acest sens, este foarte dificil sa va oferim un serviciu de canalizare asa cum ni-l dorim cu totii!

In speranta ca veti intelege corect solicitarea noastra, va multumim anticipat!

 

Comunicat de presa SC VITAL SA

Aproape trei sferturi din masinile inmatriculate in acest an sunt second hand
Citeste
Val de caldura si disconfort termic in intreaga tara
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.