Societatea Vital continua procesul de actualizare a contractelor cu utilizatorii si in luna februarie

Adaugat in categoria Administratie
societatea-vital-continua-procesul-de-actualizare-a-contractelor-cu-utilizatorii-si-in-luna-februarie.jpg

ANUNT DE INTERES   Societatea VITAL S.A. isi anunta utilizatorii ca procesul de ACTUALIZARE a contractelor de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apa si de canalizare, continua si in luna februarie, conform graficelor stabilite. Asadar, invitam toti utilizatorii serviciilor prestate de catre societatea VITAL S.A. care detin bransamente individuale la bloc si case, care au contracte incheiate anterior lunii aprilie 2013 sa se prezinte in vederea actualizarii acestora.

Contractele sunt actualizate la agentiile/sediul societatii VITAL, dupa cum urmeaza:

Pentru utilizatorii din localitatile unde opereaza S.C. VITAL S.A., la sediile agentiilor: Baia Sprie, Sighetu Marmatiei, Viseu de Sus, Targu Lapus, Tautii Magheraus, Seini, Cavnic, Somcuta Mare si Ulmeni.

Pentru utilizatorii din Baia Mare

  • La sediul societatii din strada Gheorghe Sincai nr. 19 – 21
  • La Casierie – Ghiseul Contracte persoane fizice, de luni pana vineri, intre orele 07.00 – 19.00
  • La Biroul de Relatii cu Publicul, de luni – joi,  in intervalul orar 07.30 – 16.00 si  vineri , in intervalul orar 07.30 – 13.30.
  • La Biroul de Relatii cu Publicul din cadrul casieriei de pe bulevardul Republicii nr.62, de luni – joi,  in intervalul orar 07.30 – 16.00 si  vineri , in intervalul orar 07.30 – 13.30.

Precizam ca actualizarea contractelor este impusa de noile dispozitii legale in vigoare in domeniul serviciului de alimentare cu apa si de canalizare.

Pentru intocmirea contractului, este necesara prezenta titularului dreptului de proprietate sau a dreptului de folosinta, sau a imputernicitului notarial al acestuia, cu urmatoarele documente:

  • Act de proprietate sau contract de inchiriere
  • Act de identitate

Rugam utilizatorii serviciilor noastre sa isi actualizeze contractele  de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apa si de canalizare , pana la data de 15 martie 2019. Pentru detalii suplimentare privind actele necesare in vederea actualizarii contractului, puteti contacta Biroul Relatii cu Publicul la numarul de telefon: 0262 – 213.574, 0262 – 213.575.

BRANSAMENTE INDIVIDUALE

Bulevardul Decebal nr. 4A, 4B, 4D, 8A, 10A, 18, bulevardul Traian nr. 20-31

Strada Dragos Voda nr. 4, 4A, 5, 6, 6C. str. Garii nr. 1 – 16, str. Victor Babes, str. Victoriei nr. 3-71, nr.90A, 92, 94, 101, 104, 106, 120

Aleea Neptun nr. 1 – 4

ABONATI CASNICI

In ceea ce priveste utilizatorii serviciilor noastre care detin bransamente individuale la casementionam ca, daca nu s-au prezentat in urma invitatiilor la actualizarea contractelor de alimentare cu apa si canalizare, sa se prezinte in vederea reglementarii situatiei.

 

Comunicat de presa SC Vital SA

risc-de-gradul-3-pentru-producere-de-avalanse-in-muntii-maramuresului-si-gutai.jpg
Risc de gradul 3 pentru producere de avalanse in Muntii Maramuresului si Gutai
Citeste
trei-sportivi-de-la-css-baia-sprie-reprezinta-romania-la-competitia-internationala-de-schi-alpin-din-brasov.jpg
Trei sportivi de la CSS Baia Sprie reprezinta Romania la competitia internationala de schi alpin din Brasov
Citeste