SOCANT: O sigheteanca a ajuns victima "dermatologului vedetelor". A ajuns la spital in soc anafilactic

Zeci de tinere sustin ca si-au distrus tenul dupa ce au folosit produsele marca Plush Bio, create de Ioana Marinescu, supranumita in presa mondena "dermatologul vedetelor". Cateva dintre ele s-au prezentat cu dovezile si in fata procurorilor, la inceputul acestei luni, scrie Libertatea.ro.

Tinerele spun ca au cumparat produsele impotriva acneei deoarece erau promovate intens pe retelele de socializare de vedete ca Gina Pistol, Dorian Popa, Andreea Mantea, Bianca Dragusanu, Lidia Buble, Andreea Tonciu, Andreea Antonescu, Adelina Pestritu sau Nicole Cherry.


"M-am trezit cu toata fata umflata, aratam ca un monstru!"

Alexandra Simon are 22 de ani si locuieste in Sighetu Marmatiei. Campania influencerilor a convins-o si pe ea sa apeleze la serviciile Ioanei Marinescu, la inceputul lui 2019. N-a fost nevoie de consultatie fata in fata pentru a primi tratament, ci doar de cateva fotografii trimise pe WhatsApp.

Tanara le-a povestit procurorilor, in plangerea depusa la Parchet, cum in cea de-a cincea zi de tratament: "m-am trezit cu toata fata umflata, aratam ca un monstru", a declarat Alexandra Simon pentru Libertatea.ro

Cateva zile mai tarziu, Alexandra Simon a ajuns pe perfuzii la Unitatea de Primire a Urgentelor a Spitalului din Sighetu Marmatiei. Facuse soc anafilactic. Si-a cerut banii inapoi si daune morale. N-a primit nimic.

"Am aflat ca intreg tratamentul care m-ar fi ajutat ca fata mea sa revina la normal ajungea la 1.500 de euro, intr-o clinica privata. I-am spus toate acestea, iar doamna m-a blocat si nu a mai dat nici un semn de atunci", a mai declarat Alexandra.

Sursa: Libertatea.ro

Articolul SOCANT: O sigheteanca a ajuns victima "dermatologului vedetelor". A ajuns la spital in soc anafilactic apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

ACCIDENT INTRE ULMENI SI tICAU: Doua victime in urma coliziunii frontale dintre o autoutilitara si un autoturism
Citeste
Inca patru decese din cauza Covid-19 in Romania. Bilantul total ajunge la 1.170
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.