SOCANT: Baimarean de 49 de ani, condamnat la 7 ani de inchisoare in Austria, intr-un caz de pedofilie


Autoritatile din Austria au scos la iveala un caz socant de pedofilie, in care a fost implicat un roman. Este vorba despre un barbat de 49 de ani, de loc din judetul Maramures care a abuzat o copila de 12 ani, o lunga perioada de timp.

Magistratii tribunalului din Viena au decis sa il condamne la 7 ani in spatele gratiilor si au cerut autoritatilor romane sa colaboreze pentru ca individul sa isi ispaseasca pedeapsa in tara noastra.

Barbatul in varsta de 49 de ani este din Baia Mare si a fost trimis in spatele gratiilor de autoritatile austriece printr-o decizie definitiva data la un an dupa comiterea faptelor.

Potrivit anchetatorilor, in anul 2017 barbatul ar fi abuzat o copila in varsta de 12 ani si ar fi filmat-o fara sa stie in timp ce intretineau relatii sexuale.

Mai mult decat atat, intr-o servieta, politisti au gasit si un aparat de electrosocuri, care arata ca o pensula de machiaj.

In legislatia austriaca, astfel de obiecte sunt considerate arme si trebuie declarate. In caz contrar, detinerea lor este ilegala. Acum, autotitatile din Austria au cerut ca individul condamnat sa fie transferat intr-o inchisoare din Romania.

StirileProtv.ro

Articolul SOCANT: Baimarean de 49 de ani, condamnat la 7 ani de inchisoare in Austria, intr-un caz de pedofilie apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Vlad Alexandrescu – reactie sarcastica la deschiderea magistralei de metrou M5: ,,Deschideti sampania! 7 km de metru in 9 ani de zile!"
Citeste
PRIMUL MECI, PRIMA VICTORIE – CS Minaur a inceput cu dreptul campionatul, dupa ce a invins la scor CSM Vaslui
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.