SOCANT / ACTUALIZARE: Barbat din Poienile de Sub Munte, gasit spanzurat

Un barbat in varsta de 42 de ani din localitatea Poienile de Sub Munte a fost gasit spanzurat. Politistii au deschis un dosar de cercetare penala pentru a stabili exact motivele care l-au determinat pe barbat sa isi ia viata.

La examinarea exterioara a cadavrului nu au fost gasite urme de violenta. Cadavrul a fost dus la morga pentru efectuarea necropsiei.

Localnicii sustin ca acesta a lucrat in Anglia iar in ultima perioada era sofer pe un microbuz care efectua curse intre Romania si Marea Britanie.

ACTUALIZARE – IPJ Maramures

Aseara, in jurul orei 19.30, politia a fost sesizata ca intr-o anexa gospodareasca de pe raza localitatii Craciunesti a fost gasit un barbat decedat.

Politistii au stabilit ca este vorba despre un barbat de 42 de ani. La examinarea exterioara a cadavrului nu au fost constatate urme de violenta. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului in vederea efectuarii necropsiei si stabilirii cauzei mortii.

Pana in acest moment nu exista suspiciuni cu privire la decesul barbatului.

Comenteaza cu Facebook

Articolul SOCANT / ACTUALIZARE: Barbat din Poienile de Sub Munte, gasit spanzurat apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

S-a pus bariera: Doua sate din judetul Galati au fost plasate in carantina
Citeste
DESCOPERIRE MACABRA – Maramursean de 42 de ani, gasit spanzurat in casa
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.