"Sobolanul" si alti trei "locotenenti", arestati preventiv pentru trafic si consum de droguri

In urma cu cateva minute magistratii maramureseni au decis arestarea preventiva pentru o perioada de 30 de zile a patru tineri din Baia Mare. Acestia au fost ridicati in cursul zilei de luni, 9 septembrie 2019, in urma unor perchezitii de amploare efectuare de ofiterii de la Serviciul de Combaterea a Crimei Organizate si Antidrog Maramures.

Conform informatiilor noastre tinerii au fost supravegheati mai multe luni pana cand ofiterii antidrog au reusit sa adune suficiente probe impotriva acestora. Se pare ca unul dintre acestia ar fi cunoscut in lumea interlopa sub porecla de SOBOLANUL, care se pare ca ar fi si capul retelei de distribuire de droguri in cartierul Sasar din Baia Mare.

Actiunea ofiterilor antidrog maramureseni a venit la doar 24 de ore dupa ce baiamare24.ro si vasiledale.ro v-au prezentat in exclusivitate drama prin care a trecut si trece un tanar din Baia Mare, olimpic la matematica. Va reamintim ca acesta a fost urmarit zeci de kilometri de echipajele de politie pe DN1C, fiind prins in Ileanda, judetul Salaj. Nu inainte de de lovi autospeciala de politie care-l urmarea, dar si un alt autovehicul de teren.

Actualizare

La propunerea DIICOT, au fost arestati patru inculpati pentru o perioada de 30 de zile, pana in 9 octombrie.

Este vorba despre Z.M., despre care instanta a retinut ca, in perioada ianuarie 2018 – 9 septembrie 2019, a vandut, direct sau prin intermediari, substante psihoactive. In data de 28 aprilie 2019, a fost gasita, asupra sa, 149 grame de stupefiante. In data de 9 septembrie, oamenii legii l-au vizitat acasa, iar aici i-au gasit alte 48,6 grame.

Al doilea este V.M., despre care instanta a retinut ca, in perioada ianuarie 2018 – 9 septembrie 2019, a vandut direct , substante cu efecte psihoactive. In data de 8 mai 2018, se stie ca a oferit pentru testare astfel de substante.

A treia persoana este C.M. si este de sex feminin. In perioada iunie 2018 – 9 septembrie 2019, ea a vandut direct , stupefiante. In data de 9 septembrie, ea avea, asupra sa, 48,6 grame de astfel de substante.

Surpriza vine de la al patrulea individ, V.P., care este din Oradea. Din iunie 2018 pana in 9 septembrie 2019, a avut acelasi job ca si ceilalti trei. A vandut aproape zilnic astfel de substante. In 30 august 2019, asupra sa au fost gasite 17 plicuri de substante interzise. In data de 9 septembrie 2019, au fost gasite, asupra sa, da, ati ghicit, tot… 48,6 grame!

Toti cei patru sunt cercetati pentru efectuarea de operatiuni cu produse susceptibil a fi psihoactive.

citeste si EXCLUSIV. OFITERII DE LA CRIMA ORGANIZATA CITESC VASILEDALE.RO: DESCINDERI IN CARTIERUL SASAR DIN BAIA MARE

EXCLUSIV: Drama soferului urmarit si prins cu focuri de arma de politie. ESTE OLIMPIC LA MATEMATICA

Povestea baimareanului care nu a vrut sa plece nicaieri, dar s-a trezit cu masina intr-o conducta de gaz
Citeste
FOTO
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.