SMART ELEPHANT BOOKS aduce in Romania franciza ElefantulMeu.ro - Carti personalizate pentru copii

Piata de carte pentru copii s-a imbogatit in Romania cu o noua editura, deschizand magazinul online ElefantulMeu.ro pentru inceput cu un numar de 18 titluri originale de carti ilustrate pentru copii, toate personalizabile astfel incat eroii din poveste poarta numele copiilor tai iar locul actiunii este de asemenea personalizat si ales de clienti.

Smart Elephant Books Romania si-a asumat misiunea de a trezi dragostea cuvantului scris in sufletele copiilor si de a contribui la educatia acestora, motivandu-i sa citeasca carti, cultivand dragostea pentru carti si deschizand drumul spre imaginatie. Practic, editura Elefantul Meu transforma copiii in eroii din poveste.

Din nefericire, studiile recente arata ca un procent semnificativ dintre copii nu pot citi corect, Romania fiind in topul tarilor din Uniunea Europeana in ceea ce priveste analfabetismul functional, incapacitatea de a intelege un text citit. Motivul principal este faptul ca petrec prea mult timp in fata calculatoarelor si nu mai sunt interesati de cartile clasice.

Dorim sa fim parte a solutiei, aducand pe piata produse de o calitate superioara si originale iar Cartile personalizate si produsele complementare, precum jocurile inteligente si puzzle realizate prin franciza Modry Slon vor aduce un plus de valoare in Romania.

Copiii se indragostesc de cartile personalizate, citind cu placere, mai mult si mai atenti. Cu siguranta cartile cu povesti ilustrate si personalizate vor deveni in cel mai scurt timp favoritele copiilor. Cartile personalizate servesc, de asemenea, ca instrumente didactice inteligente si sustin, in mod semnificativ, procesele de alfabetizare si citire.

Cartile personalizate pentru copii disponibile pe site-ul ElefantulMeu.ro sunt disponibile pe categorii in functie de varsta copiilor. Un produs absolut unic pe piata este o carte pliabila, denumita Leporelo, personalizata, pentru copii cu varste de 1-3 ani. Astfel, cartile acordeon, special concepute pentru bebelusi, atat ca o amintire cat si pentru joaca si pentru a descoperi lucrurile din jurului lui, sunt disponibile in oferta in numar de 4: una pentru parinti si momentul mult asteptat al venirii pe lume a unui nou membru in familie si trei despre bebelus si mediul inconjurator, rime personalizate cu numele lui despre captivanta padure, despre livada si despre cele 4 anotimpuri.

Din 1998, Editura a publicat peste 60 de titluri originale scrise si ilustrate exclusiv pentru sistemul revolutionar de productie al editorului. Fiecare dintre aceste titluri a devenit BESTSELLER din punct de vedere al vanzarilor. Incepand cu anul 2010, editorul s-a adresat scriitorilor si ilustratorilor incepatori privind cooperarea in cadrul acestui proiect. In 2001, editorul a lansat un TANGLE BOOK, un ghid didactic (pe baza de joc), care a fost ales drept "Jucaria ideala”. In anul 2004, Tangle Book a castigat premiul 1 la categoria “Noutatile anului” si premiul 3 la categoria “Cel mai bun produs promotional sau cadou”, in cadrul competitiei STAR OF 3D ADVERTISING 200

In anul 2011, a fost initiat Proiectul "Eu citesc", la care au participat, alaturi de editor, 477 de elevi de scoala primara. Abilitatile de citire ale copiilor au fost evaluate inainte si dupa citirea cartii personalizate. Proiectul a fost considerat ca un mijloc extrem de motivant de sustinere a imbunatatirii competentelor de citire de catre Ministerul Educatiei, Tineretului si Sportului din Cehia, iar rezultatele au demonstrat cresterea cu 28% a competentelor de citire.

Incepand cu anul 2016, editorul a participat in mod regulat la targurile FOR KIDS and FOR BABIES. In acelasi an, la targul FOR KIDS din Praga, Editura a castigat Premiul Grand Prix pentru cartea personalizata “ROBIN”.

In 2017, editorul a lansat primul leporelo personalizat din lume. Acest produs a devenit imediat un succes si a depasit vanzarile tuturor celorlalte carti. Tot in anul 2017, jocurile de exersare a memoriei Morsky svet (Sea World) si Na statku (On the farm) au primit certificatul CAPARD.

Pentru copiii peste 8 ani, una dintre cele mai noi si mai apreciate carti personalizate este despre Melissa - un cal iubit foarte mult de copiii din cartier, care merg saptamanal la grajd pentru a calari si a ingriji caii.

Va invitam sa descoperiti aceste produse disponibile in Romania in magazinul online ElefantulMeu.ro - personalizarea si comanda cartilor se face online si se livreaza in toata tara prin curierat rapid. Termenul de livrare este de 10 - 13 zile si este foarte important de avut in vedere ca fiecare carte este unicat iar pentru un cadou inedit, timpul de asteptare este intodeauna mai indelungat, dar satisfactia bucuriei celor mici merita fiecare clipa de asteptare.

Articolul SMART ELEPHANT BOOKS aduce in Romania franciza ElefantulMeu.ro - Carti personalizate pentru copii apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Romance, ingrijitoare in Austria, umilite si infometate
Citeste
Se intampla din nou: unul dintre cele mai mari orase intra in carantina totala pentru 6 saptamani
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.