Singurul pod din maramures de peste raul somes de la ardusat, o adevarata aventura pentru soferi

Cititorii nostri ne-au trimis imagini foto dar si imagini video surprinse in aceste zile pe drumul judetean 193 in zona podului de pe raul Somes, la intrare in comuna Ardusat.

Caderile de zapada si folosirea materialului antiderapant au dus la distrugerea partii carosabile. Astfel, acum traversarea podului este o adevarata aventura pentru soferi, dar si o adevarata piatra de incercare pentru rezistenta autovehiculelor care-l tranziteaza.

"As vrea sa semnalez o problema grava privind drumurile judetene, in special poodul de la Ardusat. Am facut deja in 17 ianuarie 2019 o petitie la IPJ Maramures si la Consiliul Judetean Maramures.

Daca aveti timp va rog sa faceti un reportaj privind podul pentru ca deja se vede structura de beton de sub asfalt. Daca se va inchide circulatia pe acel pod va fi o problema grava pentru judet si locuitorii de peste Somes" ne-a scris cititorul nostru.

Ce se va intampla cu locuitorii din Tara Codrului?

Daca este asa cum spune cititorul nostru atunci clar va fi o problema extrem de grava pentru locuitorii din zeci de localitati din Tara Chioarului. Cum podul de la Ulmeni nu este gata, nici cel de la Seini, practic zona ramane izolata de Maramures. Singura varianta ar fi traversarea raului Somes cu bac-ul la Ulmeni sau un ocol de peste o suta de kilometri prin municipiul Satu Mare, respectiv Jibou – Mesteacan – Baia Mare.

Asteptam si pozitia oficiala a autoritatilor pentru a le putea spune oamenilor daca traversarea podului este sau nu sigura in acest moment.

ACTUALIZARE

La scurt timp dupa ce am publicat imaginile video cei de la drumuri judetene si-au facut aparitia pe podul de la Ardusat si l-au plombat. Cu lopata cum altcumva! Cel putin provizoriu situatia s-a remediat.

Muzeu de Istorie si Arheologie inchis pentru public din cauza problemelor la acoperis
Citeste
FOTO
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.