SIGHETU MARMAtIEI: Un autoturism s-a izbit frontal de o autoutilitara, un barbat fiind ranit si transportat la spital. Soferul autoutilitarei ar fi politist de frontiera

Un grav accident de circulatie s-a petrecut in ziua de luni, 25 septembrie a.c. in municipiul Sighetu Marmatiei. Accidentul s-a petrecut imediat dupa orele 11 pe str. Dragos-Voda, in cartierul Camara.

Soferul unui autoturism marca Audi A8 (cu motorizare foarte puternica, de peste 4 mii cmc) a rulat cu viteza excesiva si a depasit neregulamentar un camion, pe trecerea pentru pietoni, linie continua si in curba cu vizibilitate redusa, intrand frontal intr-o autoutilitara care se deplasa din sens opus.

In urma accidentului a rezultat o victima, un barbat ranit in varsta de 29 de ani, care a fost transportat de urgenta la spital. In cauza, politistii au deschis un dosar de cercetare penala privind savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Ambii soferi au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ in cazul amandurora.

,,La fata locului, politistii au stabilit faptul ca un autoturism condus de catre un barbat de 37 de ani din municipiu, dinspre Sighetu Marmatiei inspre Tisa, a efectuat manevra de depasire, moment in care a intrat in coliziune cu un autovehicul condus de un barbat de 29 de ani din Sighetu Marmatiei. In urma accidentului rutier a rezultat vatamarea corporala a soferului de 29 de ani, acesta fiind transportat la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale", comunica IPJ Maramures intr-un comunicat de presa solicitat de catre Sighet 247.

Potrivit surselor noastre din cadrul Politiei de frontiera Sighetu Marmatiei, soferul autoutilitarei ar avea calitatea de agent in cadrul Politiei de frontiera (L.B.). Aceleasi surse mai sustin ca agentul nu era in timpul serviciului si ca ar conduce acea autoutilitara basculabila pentru a-si rotunji veniturile.

In zona cartierului Camara din Sighet, desi s-au montat limitatoare fizice de viteza (relantoare), se circula in continuare cu viteze foarte mari, iar numarul accidentelor este unul foarte mare. Cu toate acestea, echipajele de Politie cu radar sunt ca si inexistente in zona.

ACTUALIZARE: IPJ Maramures

Ieri, 25 septembrie, la ora 11.05, politistii din Sighetu Marmatiei au fost sesizati sa intervina la un accident rutier.

La fata locului, politistii au stabilit faptul ca, un autoturism condus de catre un barbat de 37 de ani din municipiu, dinspre Sighetu Marmatiei inspre Tisa, a efectuat manevra de depasire, moment in care a intrat in coliziune cu un autovehicul condus de un barbat de 29 de ani din Sighetu Marmatiei.&

In urma accidentului rutier a rezultat vatamarea corporala a soferului de 29 de ani, acesta fiind transportat la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale.&

Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest rezultatele fiind zero.&

In cauza, politistii efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Sursa sighet247.ro

25-27 septembrie 2023 - sesiunea de toamna a Conferintei Episcopilor Catolici din Romania gazduita de Eparhia greco-catolica de Bucuresti
Citeste
Exclusiv – Tragedie la Sighet: Un tana s-a rostogolit cu masina de teren si a murit
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.