SIGHETU MARMATIEI: Angajat al Spitalului Municipal, infectat cu coronavirus

Se pare ca un angajat al spitalului municipal Sighetu Marmatiei care lucreaza la departamentul de Resurse Umane IT, ar fi fost infectat cu noul coronavirus.

La ora pranzului, angajatul IT, din cadrul Spitalului Municipal Sighetu Marmatiei a primit rezultatul testului facut in urma cu cateva ore. Astfel, acesta a iesit pozitiv la COVID-19. La spitalul din Maramuresul Istoric, conducerea Directia de Sanatate Publica a trimis un epidemiolog pentru deschiderea unei anchete.

Deocamdata nu s-a decis daca angajatul unitatii medicale va ramane internat acolo unde are locul de munca sau va fi adus in Baia Mare, la Spitalul de Boli Infectioase.

Surse apropiate ZiarMM.ro, au dezvaluit faptul ca personalul TESA din spitalul sighetean nu poarta masca, ca sa fie pe "placul" directorului, iar IT-istul a fost la locul de munca toata saptamana, avand inclusiv febra. Intr-un final, in aceasta dimineata i s-au recoltat probe pentru efectuarea testului. Ramane de vazut daca vor aparea noi cazuri de coronavirus in spitalul din Sighetu Marmatiei.

Angajatul spitalului infectat cu COVID-19 va fi internat la Spitalul de Boli Infectioase din Baia Mare.

Sursa: ZiarMM.ro.

Comenteaza cu Facebook

Articolul SIGHETU MARMATIEI: Angajat al Spitalului Municipal, infectat cu coronavirus apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

HOTARARE MARAMURES: Purtarea mastii de protectie ESTE OBLIGATORIE IN TOATE SPATIILE/LOCURILE PUBLICE
Citeste
NEWS ALERT: MAI CATOLICI DECAT PAPA – Mastile, obligatorii in Maramures si in EXTERIOR. A decis CJSU Maramures
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.