Sighet – petrecere in carantina

Intr-un hotel din Sighetu Maramatiei, transformat in centru de carantina, cativa barbati, intorsi saptamana trecuta din strainatate, au incalcat, fara nicio jena, regulile impuse de autoritati si au dat o petrecere.

In loc sa respecte distantarea sociala, indivizii au dat petrecere in restaurantul hotelului. Iar cheful a fost impartasit si cu prietenii virtuali.

"Da mai tare un pic! Da la maximum! Eu raspund. Zice lumea ca este rau in Romania. Uitati, aici, colegii mei. Colegi de suferinta. De-aia am venit din strainatate, ca este prea bine in Romania!", a spus un petrecaret.

Indivizii din imagini ar fi trebuit sa stea in camerele lor. Nici gand insa sa respecte conditiile de carantinare. S-au adunat in restaurantul hotelului sa petreaca. Au pus muzica, si-au turnat palinca in pahare si s-au intins la o partida de table sau carti. In plus, toata incaperea este plina de fum. Si-au aprins tigarile fara nicio jena. Si de parca nu ar fi suficient ca sfideaza regulile, transmit isprava LIVE pe facebook.

"Toti suntem pe sistem. Nu exista niciun virus aici. Haideti la carantina, ca este bine aici. Nu mai stati in Franta, mai! Pacat de oamenii care au ramas acolo si nu pot sa vina la familiile lor", au mai spus petrecaretii.

Barbatii cazati in hotelul de trei stele, din Sighetu Marmatiei, s-au intors din Germania, Franta, Italia si Anglia. Saptamana trecuta, cand au revenit in tara, au fost implicati intr-un accident. Microbuzul care ii aducea de la aeroport s-a ciocnit cu o ambulanta, iar apoi s-a rasturnat. Au avut noroc. Niciunul nu a fost ranit.

"Ce este, mai, carantina asta, mai fratilor?! Putem sa iesim afara cand vrem noi de aici. Uitati, e geamul deschis! Uitati, e poarta deschisa!", a mai spus un petrecaret.

Petrecaretii sunt acum in atentia autoritatilor, care fac ancheta.

DupA moisei, o alta familie ferneziu
Citeste
O familie din Ferneziu si-a inrmormantat mama cu alai sub ochii politistilor, asta dupa ce zilele trecute, la Moisei, in pofida Ordinului Militar, s-a organizat o inmormantare cu peste 200 de persoane
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.