Sicanare in trafic, bd

Caz incredibil ieri seara pe bulevardul Bucuresti din Baia Mare. Doi soferi s-au intalnit in trafic si au hotarat probabil sa povesteasca de la volan autoturismelor, blocand pur si simplu ambele benzi ale bulevardului.

In spatele lor soferii s-au enervat la culme si au inceput sa claxoneze. Cei doi si-au continuat nestingheriti povestile pret de cateva minute.

Si ca tacamul sa fie complet, cand in sfarsit banda doi a fost eliberata de soferul BMW-ului, acesta s-a enervat la culme si l-a sicanat in trafic pe soferul care se afla in spatele lui.

Ba a facut si cateva manevrele prin care isi manifesta intentia de a-l scoate de pe sosea. Nu au lipsit injuraturile de rigoare.

" Cei doi presupun ca s-au intalnit in trafic si au stat la povesti blocand ambele benzi. Am fost si eu claxonat din spate de restul masinilor apoi am inceput si eu sa claxonez. Cu greu s-a dat la o parte apoi a inceput sa ma ameninte ca si cum eu as fi de vina ca l-am deranjat de la discutie. Din pacate asemenea specimene sunt pe la toate colturile. Dupa cum l-am vazut eu parea un baietel de cartier care si-o cam ia in cap crezandu-se mare si tare ca are SUV BMW. Presupun ca masina compenseaza altceva", a scris utilizatorul grupului de radare al www.baiamare24.ro.

Alt accident langa Penny Baia Sprie? Naturlich!
Citeste
Noua reprezentanti ai CS Minaur la loturile nationale
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.