Si-a ucis fratele dupa ce au ajuns cu masina intr-un canal

Ies la iveala detalii dramatice in cazul accidentului mortal de la Mintiu, Bistrita-Nasaud, in care au fost implicati doi frati din Nimigea de Jos.

Presa locala scrie ca soferul de 19 ani, Daniel Lup, care se afla la volanului masinii, se grabea sa ajunga in Bistrita, de unde urma sa ia un autocar spre Germania, unde-si gasise un loc de munca. In Bistrita il astepta si iubita sa, care voia sa-si ia ramas bun.

Fratele sau Beniamin , care-l insotea si care a si murit in accidentul de la Mintiu, trebuia sa aduca masina VW Glof 4 inapoi, in Nimigea de Jos, unde cei doi locuiau.

Potrivit bistriteanul.ro, soferul obtinuse permisul de conducere in urma cu nici doua luni.

Publiee par Radu Sirbu sur Samedi 30 mars 2019

Beniamin si Daniel provin dintr-o familie cu 11 frati, tatal lor muncind ca sofer profesionist pe TIR. Acesta din urma a fost si cel care i-a invatat sa conduca.

Tragedia s-a produs la doar cativa kilometri de casa.

Publiee par Radu Sirbu sur Samedi 30 mars 2019

Doi frati au plonjat cu masina intr-un rau, la Mintiu

Reamintim ca un teribil accident de circulatie a avut loc azi-dimineata, la Mintiu. Soferul de 19 ani conducea un VW Glof 4 cand a pierdut controlul volanului, dupa o curba, a sarit peste un cap de pod si a plonjat intr-un parau.

Atat Daniel, cat si Beniamin au ramas incarcerati intre fiarele autoturismului.

Echipajele medicale l-au gasit pe Beniamin pe scaunul din dreapta, in stop cardio-respirator. In ciuda eforturilor depuse de medici, acestia au fost nevoiti sa declare decesul.

Daniel a fost transportat in stare grava la Unitatea de Primiri Urgente Bistrita, pentru ingrijiri medicale. Se pare ca viata acestuia nu ii este pusa in pericol.

Tanarul de 19 ani a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. In cauza se vor efectua cercetari pentru stabilirea exacta a imprejurarilor in care s-a produs accidentul.

Politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

Superliga
Citeste
Peste 80 de cazuri de rujeola inregistrate in ultima saptamana. In ce judet au aparut cei mai multi bolnavi
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.