Si-a luat gandul de la banii si cardurile pierdute, insa a avut noroc cu un barbat care i-a gasit portofelul si l-a dus la politie

Adaugat in categoria Eveniment
Actualizat

Inspirati-va de la persoanele cu spirit civic! Restituiti proprietarilor sau predati politiei banii sau alte bunuri pe care le gasiti! Le veti face o bucurie reala pentru cei care le-au pierdut!

In aceasta dimineata, la sediul Politiei din Ocna Sugatag s-a prezentat un barbat de 55 de ani, din localitate, pentru a preda un portofel pe care l-a gasit in zona unui centru comercial din Ocna Sugatag. In portofel se aflau doua carduri si peste 600 de lei.
Activitatile desfasurate de politisti au dus la identificarea proprietarului, un barbat de 45 de ani, din Sat Sugatag. Acesta a precizat ca si-a pierdut portofelul ieri dupa-amiaza si ca isi pierduse speranta ca va ajunge din nou in posesia lui.

Totodata politistii din Ocna Sugatag au reusit, in urma investigatiilor efectuate, sa identifice un barbat care la inceputul acestei saptamani a reusit sa sustraga 600 de lei dintr-un portofel aflat intr-un imobil din localitate. Si in acest caz banii au fost restituiti partii vatamate iar barbatul care i-a sustras este cercetat sub aspectul comiterii infractiunii de furt.

Respect! A inapoiat un portofel gasit, plin cu bani si carduri
Citeste
Prinsi de politisti exact cand transportau un motofierastrau si cateva bete de pescuit furate dintr-o locuinta
Citeste