Servicii de recuperare medicala pentru toti baimarenii

Asociatia Esperando ofera servicii de recuperare pentru toate persoanele, care la un moment dat, au suferit diferite tipuri de afectiuni.

De 18 ani, specialistii de la Esperando ofera terapii pe care si le perfectioneaza constant, in cadrul muncii de zi cu zi, dar, si prin participarea la diferite cursuri de specializare.

Serviciile cuprind activitati precum: kinetoterapie/ gimnastica medicala, fizioterapie, electroterapie, laserterapie, termoterapie, reflexoterapie, aromoterapie, masaj, masaj facial de recuperare, hidroterapie, terapia Richelii, terapia Fasciq, terapia Trigger points, terapia Pranic healing educatie informala si nonformala, terapie ocupationala, terapie cu animale, terapie prin dans. Pe langa acestea se ofera si un program de socializare si petrecere a timpului liber.

Serviciile au fost dezvoltate continuu, pentru a raspunde cat mai bine cerintelor, in ceea ce priveste tratarea diferitelor tipuri de afectiuni.
In urmatoarele saptamani, vom oferi informatii despre terapiile care se desfasoara in Centrul de Recuperare Esperando si situatiile in care sunt indicate.
Informatiile vor fi publicate saptamanal, in prea scrisa si online, asa ca, va invitam sa urmariti articolele noastre.

A luat foc acoperisul
Citeste
Pompierii maramureseni au intervenit la doua incendii
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.