Seful postului de politie comunal satulung, sculptor in timpul liber, a transpus in lemn profesia pe care o practica

Se spune ca singurul mod de a realiza lucruri minunate este sa iubesti ceea ce faci. Seful Postului de Politie Comunal Satulung, agent sef principal Florin Ungur, este un exemplu al felului in care profesia de politist nu exclude sensibilitatea si trairea unor emotii ce pot insufleti lemnul si pot da nastere unor lucruri valoroase.

Talentul politistului a dat nastere, recent, unei noi sculpturi. Daca pana acum operele sale au fost inspirate din zona religioasa, de data aceasta imaginatia si mainile dibace au transpus in lemn profesia pe care o practica de aproape 28 de ani.

"Mi-am dorit ca inainte de a merge in pensie sa ramana dupa mine o urma. Este o onoare si o mare bucurie ca cineva sa imi aprecieze munca. Pentru mine este cea mai valoroasa rasplata si cel mai mare pret pe care mi-l poate da cineva pe o sculptura" a precizat politistul.

Sculptura completeaza zecile de opere de arta lucrate in atelierul personal.

In semn de respect si pretuire, aceasta si-a gasit locul in holul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures, unde poate fi admirata de catre toti colegii politistului.

Citeste si

Misiunile zilei: Cuantumul sanctiunilor aplicate zilnic in Maramures ramane aproape constant; A scazut serios numarul centrelor de carantina
Citeste
Peste 500 de persoane cu privire la respectarea masurii de izolare la domiciliu, verificate de echipajele mai
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.