Sectorul dn 1c satulung – Somcuta, tronsonul pericolelor

V-am prezentat in exclusivitate, pe site-urile noastre vasiledale.ro si baiamare24.ro, imagini socante de la accidentul care a avut loc in seara zilei de 7 ianuarie, pe tronsonul cuprins intre Satulung si Somcuta Mare.
Marti seara, in urma unei coliziuni intre un microbuz si un autoturism, primul s-a rasturnat pe plafon, in sant. In microbuzul implicat in accident se aflau sapte persoane din Republica Moldova, care calatoreau spre casa, pentru a petrecere sarbatorile de iarna pe rit vechi. Potrivit primelor informatii, soferul Volkswagenului a pierdut, inexplicabil, controlului volanului si a ajuns pe contrasens, intrand in coliziune cu microbuzul, care a ajuns in decor, rasturnandu-se pe plafon.

Acum va vom prezente si alte imagini surprinse de aceeasi camera de supraveghere pe acelasi DN 1C, sectorul Satulung – Somcuta Mare, un sector de drum extrem de periculos pentru participantii la trafic. Pe acest tronson, soferii obisnuiesc sa apese prea mult pedala de acceleratie si au avut loc evenimente rutiere mai mult sau mai putin grave. Imaginile atasate au surprins accidente in 7 ianuarie 2020, 6 mai 2019, respectiv 19 aprilie 2019.

Imagini furnizate in exclusivitate de CarGroup Somcuta Mare .

Ministrul liberal al Mediului a "tocat" 350.000 de euro pentru a proteja 3 vipere
Citeste
Trei tineri raniti dupa ce unul dintre ei, fara permis, s-a rasturnat cu masina
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.