Sechestru pe mai multe bunuri ale reprezentantilor a doua societati comerciale din sighetu marmatiei

Politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au derulat in perioada 27-28 martie a.c. o actiune pe linia prevenirii si combaterii evaziunii fiscale in domeniul constructiilor si a materialelor de constructii si au descoperit ca reprezentantii a doua societati comerciale nu respecta legislatia in domeniu.


Este vorba de doua societati din municipiul Sighetu Marmatiei, ai caror reprezentanti sunt cercetati sub aspectul comiterii infractiunii de evaziune fiscala, dupa ce acestia au evidentiat in acte contabile cheltuieli care nu au la baza operatiuni reale, prejudiciul cauzat fiind intr-un caz de 15.000 lei si in altul de 480.000 lei.

In cauza a fost dispusa masura sechestrului asiguratoriu asupra a patru autovehicule si asupra mai multor bunuri imobile, terenuri si cladiri, valoarea totala a bunurilor sechestrate ridicandu-se la valoarea estimata a prejudiciului cauzat prin activitatea infractionala..

In continuare, sub supravegherea procurorilor de caz din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures, se desfasoara acte de urmarire penala sub aspectul savarsirii infractiunilor de evaziune fiscala.

Au reaparut colectionarii germani de masini de cusut singer
Citeste
Bogdan Tomoiaga : Fake news cu privire la noul clip de promovare a turismului
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.