Se procedeaza corect? dezinfectie in curtea ambulantei maramures

Un cititor al site-urilor noastre ne-a trimis o inregistrare video realizata dupa ce echipajul ambulantei SMURD de transport victime multiple folosita pentru transportul pacientilor suspectati de coronavirus este dezinfectata.

Nu stim daca protocolul este respectat in totalitate si din acest motiv trebuie sa punem cateva intrebari autoritatilor, in speranta ca vom lamuri multe dinspre aspectele sesizate de cititorii nostri.

De ce se face dezinfectarea ambulantei SMURD in curtea Serviciului Judetean de Ambulanta Maramures, printre zeci de angajati ai acestei unitati care sunt la serviciu .

Este normal ca echipajul sa se schimbe de costumele de protectie in acest mod, in curte, in vazul tuturor .

De ce se folosesc aceleasi mop-uri si galeti pentru dezinfectare atat pe masina care a transportat un suspect de coronavirus, cat si pentru dezinfectarea masinilor de ambulanta. Nu exista riscul ca, doamne fereste, in cazul unui pacient depistat pozitiv sa transmita virusul?

Imaginile video pe care vi le prezentam in exclusivitate vorbesc de la sine. Astfel ca asteptam reactiile oficiale ale partilor implicate.

FOTO si VIDEO
Citeste
Controale care s-au lasat cu multe amenzi
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.