SE INTAMPLA PE DRUMURILE DIN JUDEt: Accident rutier la Satulung, provocat de un barbat care nu detine permis de conducere, actiune rutiera in Targu Lapus

Aseara, in jurul orei 23.30, politistii din Somcuta Mare au fost sesizati cu privire la faptul ca in localitatea Satulung, in fata unui imobil, se afla un autoturism in sant.
La fata locului politistii au identificat un barbat de 55 de ani, iar in urma verificarilor au constatat faptul ca acesta ca a condus autoturismul in cauza si a intrat in sant.
Politistii au mai constatat faptul ca barbatul nu detine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Totodata a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,13 mg/l alcool pur in aerul expirat.
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere.

*****

Ieri, timp de patru ore, politistii din Targu Lapus au desfasurat o actiune rutiera pe linia controlului starii tehnice a autovehiculelor, impreuna cu reprezentanti din cadrul RAR-MM.
In urma verificarilor efectuate politistii au controlat 15 autovehicule si au constatat 11 abateri la regimul circulatiei rutiere.
Pentru neregulile constatate politistii au aplicat amenzi in valoare de peste 5.500 de lei, iar ca masura complementara au retinut doua permise de conducere, un certificat de inmatriculare si a fost dispusa si o imobilizare auto.

Articolul SE INTAMPLA PE DRUMURILE DIN JUDEt: Accident rutier la Satulung, provocat de un barbat care nu detine permis de conducere, actiune rutiera in Targu Lapus apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Medicul Ion Blajan a trecut la cele vesnice
Citeste
PRELUARE 2MNEWS.RO: Mandatul lui Todoran la sefia Politiei judetului incepe cu stangul: mascatii au descins la o adresa gresita, intrand peste doi pensionari nevinovati
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.