SE INTAMPLA IN BAIA MARE: A intrat intentionat cu masina pe contrasens, s-a ciocnit de un vehicul, soferul caruia l-a luat apoi la bataie

Ieri, in jurul orei 11.00, in urma unei sesizari prin apel S.N.U.A.U. 112 , politistii din Baia Mare au intervenit la un accident rutier produs pe strada Colonia Topitorilor din municipiu.
La fata locului, politistii au stabilit ca un barbat de 45 de ani, din Baia Mare, care conducea un autoturism, a patruns cu intentie pe contrasens unde a intrat in coliziune cu alt autoturism care era condus din sens opus de catre un barbat de 36 de ani din oras.
In urma impactului, autoturismul care a fost acrosat a parasit partea carosabila si s-a oprit intr-un stalp pentru iluminat stradal. Ulterior, barbatul de 45 de ani s-a deplasat la autoturismul condus de celalalt barbat de 36 de ani, pe care l-a agresat. Acesta a fost transportat de catre un echipaj medical la Spitalul Judetean din Baia Mare pentru ingrijiri medicale.
Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ in cazul soferului de 45 de ani si de 0,74 mg/l alcool pur in aerul expirat in cazul celuilalt sofer, acestuia fiindu-i recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.
In cauza s-a intocmit dosar penal si se continua cercetarile.

***

Depistat in trafic de politisti cu o alcoolemie de peste 1,00 mg/l alcool pur in aerul expirat

Politistii din cadrul Politiei Orasului Tautii Magheraus au intocmit ieri dosar penal, dupa ce au depistat in trafic un barbat care a condus sub influenta bauturilor alcoolice.
Astfel, aseara, la ora 20.00, politistii au oprit pentru control un autoturism care circula pe strada 24 din localitatea Tautii Magheraus. In urma verificarilor, politistii au identificat conducatorul auto ca fiind un barbat de 58 de ani din localitate.
Deoarece emana halena alcoolica, acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentratie de de 1,13 mg/l alcool pur in aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Se continua cercetarile urmand a fi dispuse masuri legale.

Articolul SE INTAMPLA IN BAIA MARE: A intrat intentionat cu masina pe contrasens, s-a ciocnit de un vehicul, soferul caruia l-a luat apoi la bataie apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

INFRACtIUNI SILVICE: Transporturi ilegale de material lemnos sanctionate de politistii din Sarasau
Citeste
CRASNA VISEULUI / NEACORDARE DE PRIORITATE: A intrat cu masina intr-un vehicul condus de un politist
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.